keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Emäntä kipsissä

Kohta on kulunut viikko käsileikkauksestani ja operoitu käsi makaa tukevassa kipsissä. Tätä blogiakin kirjoittaessa tekstiä pitää suoltaa vain vasemmalla kädellä näpytellen ja kieltämättä suoraan sanoen välillä v... harmittaa tämä "toispuolisuus".

Mutta olemme ottaneet Pimun kanssa ilon irti kotonaolostani. Tyytyväisenä totesin, että käteni ei kipuile ollenkaan niin paljon kuin mihin olin varautunut. Tämä on mahdollistanut sen, etten makaa päivisin lääketokkurassa sängyn pohjalla vaan olemme saaneet nauttia hienoista aurinkoisista päivistä. Aamulenkitkin ovat olleet tunnin mittaisia, työpäivinä kun ne yleensä tuppaavat olemaan puolet tuosta. Välillä Pimu ihmettelee outoa koppuraa kädessäni ja on todennut, että sen päällä on hyvä esim. lepuuttaa harmaantunutta kuonoa, kuten oheisesta kuvasta näkyy.

Maanantaina kävimme Hessin Kennelissä katsomassa ja valitsemassa Pimun tulevan siskon. Vielä ei pienistä rääpäleistä osaa sanoa, millaisia niistä ja juuri siitä meidän koirasta kasvaa, mutta hienoja olivat koko poppoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.