perjantai 5. maaliskuuta 2010

Beaglesirkuksessa väliaika

Lähipäivinä on Pimulla ja Typyllä tiedossa jännittäviä hetkiä. Isäntäväki päätti lähteä pienelle virkistysmatkalle ja koirimukset jätetään tylysti rannalle ruikuttamaan, kirjaimellisesti. Mielenkiintoisen tästä reissusta tekee se, että Typy joutuu/pääsee elämänsä ekaa kertaa yökylään ja vieläpä ilman Pimua. Eikä Pimukaan ole hoidossa ollut Typyn tulon jälkeen. Luulen, että Pimulle tämä hoitoreissu on lomaa siinä missä meille omistajillekin. Kerrankin saa kaiken huomion itselleen, voi nukkua rauhassa, herkkuja ei tarvitse jakaa ja ulkonakin voi painimisen sijaan keskittyä lumikasojen haisteluun. Mitä elämää!

Itse odotan innolla pientä hengähdystaukoa tästä koirashowsta, joka meillä on pyörinyt täysillä joulukuun 18. päivästä alkaen. Kuten Pimukin hoitopaikassaan, mekin saamme syödä rauhassa, nukkua niin pitkään kuin haluamme ja pissilätäköiden siivoamisen hoitaa parin päivän ajan joku muu. Ja tämän pienen hengähdystauon jälkeen jaksaa taas paremmin pyörittää beaglesirkusta.

Tuleeko emännälle ihan karsea ikävä vanhaa höppänää sekä pientä monsteria? Miten Pimu pärjäsi hoidossa, tuliko uni silmään ilman Typyä? Söikö Typy hoitopaikassa tuikkukynttilöitä, kuten kotona? Näistä ensi kerralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.