lauantai 27. heinäkuuta 2013

Aamutoimia

Aamulenkillä.
Jäimme katselemaan huussin nurkalle, kun Keravan porukka vilkutti meille auton lähtiessä matelemaan mökkitiellä. Aurinkoiset lomapäivät täällä pienessä punaisessa mökissä ja sen pihapiirissä jäivät taakse ja poppoo jatkoi matkaansa kohti sydänsavoa. Toivotimme Pimun ja Typyn kanssa turvallista ajomatkaa ja kiitimme mukavasta lomaseurasta. Olimme päivien aikana saunoneet, grillanneet, käyneet kauppa-autolla ja sienimetsässä. Sää suosi ja hauskaa riitti.

Aamulenkillä pistelin matkan varrella poskeeni vadelmia. Typy kaarsi tieltä metsään erään ojan varrelta, josta myös peurat kulkevat rantaan juomaan. Pimu hölkötteli rinnallani ja kun pääsimme takaisin mökille, odotti Typy meitä siellä likomärkänä. Aamu-uintikin oli siis suoritettu.

Illalla sivistän itseäni klassisella musiikilla Kangasniemen Musiikkiviikkojen puitteissa. Äitini saapuu miehensä kera myös mökkeilemään ja jätän isokorvat heidän kontolle muutamaksi tunniksi. Huomenna lähdemme ajelemaan kotia kohti, sillä isäntää on jo ikävä meillä kaikilla kolmella. Puulalle palaillaan taas elokuun puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.