perjantai 24. lokakuuta 2014

Perintö

Pistin eilen parvekkeelta kesäkukat jätesäkkiin. Tilalle laitan jotakin talvikasvillisuutta, sytytän kynttilälyhtyihin tulet ja räpsäisen värivalot päälle. Toissapäivänä kuuntelin töissä joululauluja. Avokonttorissa täytyy olla luurit päässä, jos mielii nauttia musiikista tai radio-ohjelmista työpäivän ratoksi. Sen vuoksi ei tarvinnut hävetä, että jo lokakuussa kuuntelen joulumusiikkia. Se saattaa nimittäin herättää hämmästystä, etenkin antijouluihmisissä.

Koirahieroja vieraili taas luonamme kuluneella viikolla. Typsyllä on ollut selässä pientä jumitusta mutta jumit on nyt saatu mukavasti liikkeelle. Kiitos hieronnan ja mökillä tehtyjen metsäreissujen. Luulin, että punkit olisivat pakkasten myötä hävinneet mutta olin väärässä. Hieroja nimittäin löysi Typyn selästä punkeron. Lopetimme punkki"lääkityksen" sunnuntaina mutta sitä olisi kaiketi ollut syytä vielä jatkaa. Hittolainen, nuo pahuksen ötökät. Sinnikkäitä kavereita näyttävät olevan.

Huomenna on juhlahetki! Meidän rakkaalla Typsykällä on kertynyt elonmittariin ikävuosia tasan viisi. Ostimme Typylle lahjaksi uuden pedin, jonka se saa huomenna käyttöönsä. Typy on Pimun poismenon jälkeen nukkunut ikäneidon pedissä, sillä sen oma sänky oli melkoisen riekaleina. Annoimme siis Pimulin sängyn perinnöksi Typsylle mutta nyt tuokin peti alkaa vetelemään viimeisiään. Säästämme kuitenkin tuon perintökalun ja pistämme talteen. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka joskus tulevaisuudessa pieni biigelivauva nukkuisi siinä.

7 kommenttia:

 1. Aenahhii kerkijjää piästä tunnelmaa ku ajoessa alottaa :)
  Suattas olla hierojalle tarvista tiälläe. Sano äet. Eekä ihteesä tarkottanna. Näättää kuulema vähä jääkälle meekäläesen mänö. Ee oo kyllä mikkää kohta kippee. Tiet on liukkaat ni pittää vähä köpöttelemällä männä.
  Voe huomenna ne Typylin synttärit! Onnee jo etukätteen! Lahja on varmaa mieluinen. Mullae on eeltäjän sänky perintönä. Oekee on hyvä, ukin tekemä.
  Joko on kakku tehtynä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Typyn puolesta. Välitin onnittelut meidän juhlakalulle. Vaikka sienestän, pakastan marjoja ja kokkailen vieraille, toki vaan ihan perusruokia, en ole leipomisesta innostunut yhtään. Joskus teen piirakoita ja joulutorttuja leivon, valmiista taikinasta. Joten Typyn synttärikakku haetaan tänään paikallisesta Prismasta.

   Mukavaa ja syksyisen värikylläistä viikonloppua teidän pesueelle toivottelemme Typyn kanssa täältä pilvisestä etelästä!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Typy kiittää onnitteluista! Niin, biigeli- tai joku muu nelijalkainen vauva ehkä sitten joskus...

   Poista
 3. Typylle onnittelut! Ja maksalaatikkonakkikakku on tietenkin tehtävä. Kermavaahdolla koristeltuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärisankari kiittää onnitteluista! Kuullostaa hyvältä tuollainen kakku. Pitänee siis kokeilla, ei ole edes vaikea tehdä. Onnistuu siis minultakin! Typyn emäntä

   Poista
 4. NYT on oekee synttärjpäevä! Siispä paljo onnee kaaniille Typykälle! <3 <3 Lähettää ihhaelova Iivari :) ja äet

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.