maanantai 27. lokakuuta 2014

Viisivuotiasta juhlistaen

Lauantaina juhlimme viisivuotiasta Typyä. Synttärivieraiksi saapuivat anoppi ja appiukko. Lahjaksi Typy sai meiltä kotiväeltä uuden sängyn sekä herkkukeksejä. Isännän vanhemmat muistivat juhlakalua isolla herkkuluulla. Luu olikin todella makoisa ja siitä riittää kaluttavaa vielä tälle alkaneelle viikolle asti.

Lahjaluu maistui päivänsankarille.

Päivänsankarin kakussa paloi vitosen muotoinen kynttilä. Olin säästänyt kynttilän viime joulukuulta, jolloin Pimun kakussa paloi numerokynttilät yksi ja viisi. Isäntä puhalsi kynttilän Typsyn nököttäessä isännän sylissä. Juhlaillallisella tarjosimme lammasta lisukkeineen sekä vadelma-suklaakakkua. Tietysti tarjoiluja sai maistaakseen myös Tyyperi. Lihaa vähän reilumman palan kuin kakkua, sillä sokerinen leivonnainen ei ole hyvä juttu koiralle. Eikä tietenkään suklaakaan. Mutta sai Typy sentään edes kakunmaun suuhunsa ja oli pikkuriikkisestä palasta ikionnellinen. Me nelijalkaiset söimme itsemme ähkyyn.

Uudesta sängystä piti tarkkailla, milloin
vieraat saapuvat.

Lokakuu juoksee loppusuoralla ja antaa kohta viestikapulan marraskuulle. Toivotankin värikylläisiä ja mukavia lokakuun viimeisiä päiviä kaikille PSB:n ystäville. Reissaattehan reissussamme mukana marraskuussakin!

8 kommenttia:

 1. Reessataan tok ilimammuuta teejjä matkassa! Ee ies pyynnöstä jiähä poekkee :D
  Hyvät on synttärjkekkerit ollu. Ja peti on makkoojata myöte. Tosj hieno!
  Kyllä se nii syväntä lämmittää lukkee syntymäpäevistä. Ku ee monetkaa piä nelijalakastesa päevijä. Ni tämmöset on sittä nii mukavija... <3 terveeset Typykälle! Sillon sittä mahottoman hyvät kotj´jookot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kehuista Iivari! Toivon, että Typy ja Pimu ovat olleet onnellisia piikeleitä meidän hoivissa. Parhaamme tehdään.

   Joskus olen nähnyt hämmästyneitä ja huvittuneita katseita, kun olen kertonut koirien synttäreistä. Ja on sellaisiakin, jotka eivät ymmärrä, että koiria pitää tuolla lailla hyysätä ihmisen tavoin... Mutta koirat ovat meille hyvin tärkeitä ja minä hyysään Typyä. Myönnän sen, hyysäsin Pimuakin.

   Terkkuja myös teille sinne meidän uimamaisterilta ja muiskaus vielä kuonoosi, ihana Iivari!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Hieno uusi peti sinulla! Joko olet saanut oman hajusi siihen hierottua? Meinaan, ettei ala palveluskunta itseään siihen tunkemaan.
  Mihinkäs me nyt mentäis, täällä ollaan ja pysytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä tunki itsensä lauantaina Typyn uuteen petiin ja otti isokorvan kainaloonsa. Käskin isäntää häipymään sängystä, ettei se repeä ja mene rikki. Typy on ottanut uuden sängyn hyvin vastaan ja on nukkunut siinä tyytyväisenä.

   Mukavaa viikon jatkoa teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Kelpaa noin nätin pehmeessä petissä köllötellä. Mut nätti on tyttökin. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Typyn puolesta kauniista kommentista. Onhan Typy kieltämättä kaunis neitokainen.

   Muiskaukset Typyltä teille Myrsky ja Tuisku, komeat mäyrisherrat!

   Typyn emäntä

   Poista
 4. Onnea viisivuotiaalle. Minä täytin viisi syyskuussa. Ihan hyvä ja sopiva ikä tuo 5v vai mitä kaunotar?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhästyneet mutta sitäkin lämpöisemmät onnittelut näin jälkikäteen! Hyvä ikä tuo viisi vuotta on. Toivottavasti porskutatte sekä sinä Párek että Typy vielä monen monta vuotta eteenpäin. Meidän edesmennyt Pimu eli 15 vuotiaaksi.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.