perjantai 3. lokakuuta 2014

Huomiota huomiota vaan!

Typyn toukokuussa saama polvileikkaustuomio konkretisoituu marraskuussa. Leikkauspäivä on nyt varattu ja siihen on hippasen yli kuukausi aikaa. Hui, vähän hirvittää... Mutta polvi on saatava kuntoon ja operaatio on tehtävä vaikka miten kauhistuttaisi. Emäntää siis. Typsykkä ei moisesta oikein taida ymmärtää vaikka ryhdyn kyllä psyykkaamaan sitä lähempänä leikkauksen ajankohtaa. Vai pitäisikö alkaa psyykkaamaan pikemminkin itseään...

Kalenterin lehti on käännetty ja lokakuu koittanut. Elämme syvää syksyä. Ennen kuin Typsy joutuu tohtorisedän käsittelyyn, on edessä onneksi riemukkaampiakin juttuja. Lokakuussa vietämme perinteisesti mökkikauden päättäjäisiä syyslomaa lomaillen. Mökin talviteloille pistäminen ei toki ole kivaa mutta mökille on aina mukava lähteä. Meillä vietetään myös syntymäpäiväjuhlallisuuksia, sillä Typy täyttää alkaneen kuun 25. päivä tasan viisi vuotta! Miten aika onkaan kiitänyt... Lukukoirailua ja hierojan käynti on myös merkitty almanakkaan.

Huomenna Typy pääsee anopin ja appiukon hoiviin sillä me isännän kanssa lähdemme juhlimaan hyvän ystäväni syntymäpäivää. Minä aloitin pyöreiden vuosien täyttämisen keväällä ja ystäväni seuraavat perässä. On paljon rauhallisempi mieli, kun Typsykän ei tarvitse olla pitkää iltaa yksin kotona. Haagassa sillä on mukavat oltavat ja me voimme huoletta jäädä juhlien jälkeen auttamaan juhlakalua esimerkiksi siivouksessa. Edessä on siis pitkä ilta mutta varmasti eri hauska sellainen!

Kun nyt olen taas tämän viikon kulkenut töissä, on Typy osoittanut jonkinlaisia ikävän merkkejä mm. syömällä eräänä päivänä kengästäni pohjallisen. Ehkäpä se siis kuitenkin tykkäsi, kun emäntä oli kotosalla ja sitten se ilo loppui. Jollain tavalla asian kurjuus oli ilmaistava. Onneksi edessä on viikonloppu ja Typy tulee saamaan osakseen kaiken mahdollisen huomion sekä kotona että kylässä. Se varmasti tasaa tilannetta. Hyvää viikonvaihdetta kaikille blogin neli- ja kaksijalkaisille kavereille!

4 kommenttia:

 1. Suatan uskoo että hirvittää. Ohan se meleko iso operaatijo. Tiälä olj yks maha kuralla vaekka meekäläenen mänj vuan luumuleekkuulle sillon kesällä.
  Terveellä kintulla on hyvä vipeltee, kyllä siitä Typy tokenoo äkkijä. Kuha vuan malttaa olla riekkumata.
  Syntymäpäevät on mukavija päevijä. Kakkupäevijä tiijjossa teellä :) Ja lomahhii.Kuulostaa oekee hyvälle syksylle.
  Ikävä se äkikseltää tulloo ku iteksee jiäp. Suattaa juohtuva mielee kaekellaesta siinä ootellessa. Niinku vaekka pohjallisen syöntihhii. Onneks ee kuitenkaa männy koko kenkä :)
  Terveeset hulluin ampijjaesten täättämästä Ylä-Savosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, Iivari. Terveellä koivella on paljon mukavampi viipottaa. Tosiasia on, että Typyn polvi on niin rikki, että leikkaus on pakko tehdä. Tuo polvivaiva on jo saattanut vaikuttaa myös Typyn selkään. Saadaan entistä ehompi Typsy leikkauksen jälkeen! En kyllä varmaan nuku edellisenä yönä ja saan juosta vessassa koko leikkauspäivän...

   Eikö ne ampparit voisi jo häipyä jonnekin teitä kiusaamasta. Hus hus siitä muille maille, mokomat pistiäiset!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Onnee jo etukäteen sulle Typsykkä! Oikein kivaa viikonloppua ja juhlintaa ihmisväelle.

  Hyvin se leikkaus menee, mut ainahan sitä jännittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy kiittää onnitteluista. On se jo iso tyttö, tuo meidän Typsyys.

   Leikkaus pelottaa ainakin minua mutta hyvin se varmasti menee. Pakko mennä!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.