tiistai 30. syyskuuta 2014

Heippa kotipäiville ja lampaille

Tylsyys... nimittäin pääsin (jouduin) palaamaan taas työmaalle. Olen toipunut leikkauksesta hyvin ja vaikka haavat muistuttelevat olemassaolostaan vielä pitkään, ei se enää estä konttorissa istumista. Yötkin sujuvat jo kohtuullisen mukavasti ja parina menneenä yönä olen jo nukkunut osittain kylkiasennossa. Ihanaa!

Tylsäähän tämä työhönpaluu on Typyn puolesta. Se joutuu taas olemaan päivisin yksin ja vaikka tiedän, että se pärjää, harmittaahan tuo. Saattaahan meidän isokorva olla tyytyväinen, että saa olla taas omassa rauhassa. Ei tarvitse kesken päiväunien nousta kerjäämään tai lähteä ulkoilemaan. Voi vapaasti myllätä meidän sängyssä eikä tarvitse tarkkailla mitä emäntä puuhailee. JOS se vaikka sattuisi menemään jääkaapille...

Lämpimästi kiitän Typyä toipilasajan mukavasta päiväseurasta! Kun oloni koheni, vietimme aikaa mökillä ja reippailimme kotimaisemissa. Yksin ei tarvinnut lounastaa tai nauttia kahveja. Aina löytyi kaveri... Ehdimme katsella yhdessä monet Alcantaran perheet, Kostot ja Pahan jäljillä. Tai minä katselin, Typsy nukkui sohvalla vieressäni. Peiton alla.Kävimme eilen Typyn kanssa varmuuden vuoksi hyvästelemässä kotimme lähistöllä kesää viettäneet lampaat, sillä ne saattavat siirtyä jo lähipäivinä viettämään talvea muihin maisemiin. Kiitos siis lampaillekin, jotka olitte ilonamme keväästä tänne syksyyn saakka. En tiedä, nähdäänkö juuri näitä yksilöitä taas ensi keväänä vai joutuvatko ne pääsiäispataan... Toivottavasti määkijöitä ilmestyy kuitenkin lähipellollemme jatkossakin.  

2 kommenttia:

 1. Jopa on hyvä asija että oot toepunna työkuntoseks.
  Ohan sillä puolesa ja puolesa varmaan Typynnii mielestä. Luulisin. Ee oo mukava olla iteksee. Ja toesaalta sittä ee tarvihe vahtija. Niinku sanoettii.
  Lampaat on somannäkösijä. En oo kyllä nähnynnä ku kuvissa. Vuan äetillä on ollunna joskus parj pässipoekoo ja sano että olivat kerrassaa sulosija ja mukavija otuksija.
  Työilloo sulle ja Typylle terveesijä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaat ja pässit ovat tosiaan valloittavia otuksia. Jos asuisimme maalla, hankkisin lampaita pihamaalle ruohonleikkureiksi.

   Typy söi eilen yhden kengän, kun oli päivän yksin. Nyt kengät on komerossa piilossa... taitaa se vähän orpo piru nyt olla. Mutta töissä on kuljettava, koska lottovoittoa ei ole tullut. Eiköhän me tästä, sekä emäntä että Typy, sopeuduta taas normaaliin eloon.

   Typsy lähettää terveisiä sinulle ihanalle Iivari-pojalle!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.