perjantai 7. marraskuuta 2014

Se pääasia

Kello on nyt lähellä kymmentä perjantai-iltana. Typy nukkuu omassa sängyssään, epiduraalipuudutus vaikuttaa edelleen. Molemmissa takajaloissa on pitkä rivi tikkejä kääreet niitä suojaten. Kyllä, luitte oikein. Molemmissa takajaloissa...

Operaatio oli sujunut hyvin. Nyt alkaa kohtalaisen pitkä toipuminen, joka tarkoittaa minilenkkejä seuraavien viiden-kuuden viikon ajan. Asumme kerrostalossa, joten kannamme Typyn alas ja ylös portaissa. Onneksi asumme 2. kerroksessa... Kipulääkettä, kipulaastarin poisto, tikkien poisto, tiukka ruokavalio ettei kiloja tule lisää... Tulevat ajat hoidamme Typyä entistä ehompaan kuntoon.

Typyllä todettiin samaisella reissulla myös lonkkavika sekä nivelrikkoa molemmissa leikatuissa jaloissa. Tunnelmat ovat tällä hetkellä meillä kaksijalkaisilla hyvin sekavat; helpottuneet, surulliset, onnelliset ja kiukkuiset mutta ennen kaikkea rakastavat. Pääasia, että se makaa nyt tuossa, kotona meidän luona. Meidän Tyyperi.

7 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar7. marraskuuta 2014 klo 22.15

  Hyvä, että Typy on kotona. Toivotaan, että helpotusta ja lääkintää löytyy nivelrikkoon ja lonkkavikaan. Meillä on edelleen peukut pystyssä ja virtuaalisia voimahaleja lähetetään jatkuvana virtana Typylle, että toipuminen edistyy vauhdikkaasti. Voimia ja kaikkea hyvää Typyn palveluskunnallekin. Párekilta muiskauksia Typylle!

  VastaaPoista
 2. Voe turkanen, nekö molemmat jalat leekkas?? Ja sittä vielä piälle lööty nuo muuttii. Voe surkeos.
  Eeku vuan häntä pystyy! Leekkuukohat paranoo ja nuita nivelravinteeta vuan sittä syömää. Onneks niiton paljo hyvijä.
  Ohan se melekosta tuommosesta toepumine vuan kyllä sehhii hyvin männöö. Toevotellaa tiältä pikasta paranemista! Ja lohtumuiskuttii multa lähtöö sinneppäen <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä että leikkaus onnistui. Harmi tuo lonkkavika ja nivelrikko. Pikaisia paranemisia Typylle:D

  VastaaPoista
 4. Ny vaan tosiaan toipumista ja siitä se ilo taas alkaa. Tsempit koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Iivarin kanssa samaa ajattelin tulla kertomaan: nivelravinteet käyttöön, ne auttaa kuulemma oikeesti.

  Typy on teidän hyvässä hoidossa, tulee varmasti kuntoon taas. Paljon paranemismuiskuja Typykälle, halaus emännälle.

  VastaaPoista
 6. Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen lähettää kaukoparantavia ajatuksia: pois, pois, vaivat pois, niin iloinen taas olla vois!

  VastaaPoista
 7. Lämmin kiitos itseni ja eritoten Typyn puolesta sekä teille kaikille blogikamuille että emännillenne terveisistä, tsemppauksesta ja hengessä mukana olemisesta. Ensimmäinen toipilaspäivä alkaa kääntyä kohti loppuaan ja kyllä tästä vielä hyvä tulee!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.