tiistai 15. syyskuuta 2015

Tylsä synttärilahja

Miltei joka päivä olemme käyneet morjestamassa lampaita, jotka vielä laiduntavat kotikulmillamme. Kun yöpakkaset saapuvat, lampaat lähtevät takaisin talviasunnolleen. Hippukin on tutustunut määkiviin kavereihin sen verran hyvin, etteivät ne juuri aiheuta enää ihmetystä. Enemmän Hipatsaa kiinnostaa lampaiden kikkareet... Typyn pitää välillä räksyttää, jos lampaat tulevat liian lähelle aitaa. Lampaita ei rähinä hetkauta, joten ihan typerää tuo Typsykän päriseminen...Hippunen on yskinyt ja röhinyt viime päivinä, joten huolestuin suuresti ja varasin lääkäriajan. Tämähän voi olla taas ylireagointia mutta en yksinkertaisesti pääse eroon stressaamisesta ennen kuin Hippu on tohtorin toimesta tutkittu. Onneksi isäntä ymmärtää hyvin minua ja sitä, miten paljon murhetta aina kannan meidän isokorvista, jos terveys reistailee. Olen sellainen huolestujaluonne enkä mahda sille mitään. Mutta huomenna toivottavasti köhän syy selviää. Vähän ikävä synttärilahja tämä lääkärireissu on Hipulle mutta annan sille makoisan poronkorvan, kun käynti on takana. Hippu nimittäin täyttää torstaina jo puoli vuotta!

10 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar15. syyskuuta 2015 klo 20.48

  Täällä on yks naisihminen just samanlainen huolestuja. Herkästi on tilaamassa ellille aikaa, jos jotain keksii epäillä. Mutta parempi niin kuin että yrittäisi olla kaikkien alojen asiantuntija ja tohtoroisi minua omin päin.
  Meillä on käpälät ja sormet ristissä, ettei mitään keljua syytä yskimiseen ole ja että kaikki on kunnossa. Onnea puolivuotiaalle kaunottarelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Hipun puolesta onnitteluista. Toivotaan tosiaan, ettei röhä ole mitään vakavampaa. Yskiminen on jo vähän rauhoittunut mutta käymme silti nyt siellä lääkärissä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. No voi sentään, mokomakin köhäröhäyskäryskä! Lähetämme Hipulle kaukoparantavia aaltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanokaapa muuta, taas iski sellainen kummallinen yskäröhä. Toivottavasti asiaan saadaan tänään selvyys. Teidän kaukoparannusaallot tehoavat kyllä varmasti!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Onnittelut Hipulle huomisen johdosta! Toivottavasti ei köhä ole mitenkään vaarallista sorttia. Meillä oli läheisessä maatalomuseossa lampaita tänä kesänä ja kävin niitä ihailemassa pari kertaa. Kaikki lähellä olijat ihmettelivät kun minä pussailin niitä lampaita siitä aidan raosta. Yritin kyllä mennä sinne myös mukaan, mutta äippä ei päästänyt. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Hipun puolesta onnitteluista!

   Hippukin pusutteli alkukesästä lampaiden kanssa mutta sitten kiinnostus lopahti. Sekä lampaiden että Hipun puolelta. Ihan oikein äippäsi kyllä teki, kun ei päästänyt sinua lampaiden seuraan aidan toiselle puolelle. On ne kuitenkin sen verran isompia kuin dreeverit tai beaglet. Olisivat voineet vaikka kopauttaa sorkillaan.

   Toivottavasti Hipun köhä on vain jotakin syysflunssaa. Illalla ollaan jo viisaampia asian suhteen.

   Mukavaa viikon jatkoa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Tiälläe on yks semmonen hättäelijä. Vuan parempi seon tarkistuttoo ni suap olla sittä raahassa ku on asijantuntija sanasa sanonna.
  Pietään tassut ja peokalot pystyssä ettee oes mittää isompata vaevoo. Ja että paranis äkkijä.
  Lähetän tiältä paranemispusuja!
  Ja onnee puoljvuotijjaalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaita sanoja sanoit, Iivari. Kyllä se vaan on mielenrauhan saamiseksi parasta kiikuttaa potilas tohtorin tutkittavaksi.

   Kiitän Hipun puolesta onnitteluista sekä pususista! Niistä on varmasti tainnuttamaan köhät ja röhät. Ja terveisiä kovasti paljon täältä meiltä teille Iivari ja äetisi!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Ei kai kennelyskä ole uusinut? Pikaista paranemista Hipsukalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kennelyskää! Ja tohtori epäili kesäistä Typyn kennelyskä-diagnoosia, että oliko sekään paikkaansa pitävä. Nyt oli siis eri lääkäri kuin kesäisellä käynnillä.

   Hippu köhii jo vähemmän ja nyt se saa viikon yskänlääkekuurin. Kyllä se tästä toipuu kuntoon!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.