tiistai 15. maaliskuuta 2016

Groovy tyttö

Tällä viikolla juhlitaan. Meidän Hippu eli tuttavallisesti Hippi, Hilpuri, Hipsukka, Hippalainen jne. jne. täyttää täydet yksi vuotta. Maaliskuun 17. päivä vuosi sitten Räntäsään kennelissä koettiin iloinen perhetapahtuma ja maailmaan saapui kuusi beaglenpoikasta. Valitettavasti synnytys ei sujunut komplikaatioitta ja pentue jäi Milo-mamman viimeiseksi. Hienosti äiti pystyi kuitenkin hoitamaan vauvojaan ja toipui saamistaan synnytyskolhuista. Hipusta on kasvanut reipas, iloinen, vauhdikas ja kekseliäs kaveri. Nimensä veroisesti; Groovy Girl.

Ennen juhlahumua käymme Typyn kanssa lukukoirailemassa. Kuunteluvuoroon täksi viikoksi sovittu karvakuono on estynyt tulemasta töihin, joten Typy tuuraa kollegaa. Saapa nähdä, karsiiko nuo hienon aurinkoiset ulkoilusäät meidän lukijoita. Mikäli näin käy, päivystämme silti lastenosastolla mahdollisia rapsuttajia sekä toiminnasta kiinnostuneita varten. PR on tärkeä osa tätä hommaa, jotta saamme jaettua lukukoiratietoutta ja toiminnalla on jatkuvuutta. Jos ei ole lukijoita, ei ole enää lukukoirailujakaan.


7 kommenttia:

 1. Hipsukalle mahtionnittelut syntymäpäiväksi!

  Kyllä minulle ainakin kelpaavat muidenkin kuin lukijoiden rapsuttelut, niin varmaan Typyllekin. Me koirat olemme synnynnäisiä PR:n ammattilaisia, eli edistä sinä, Typy, vain lukukoira-aatetta lippu, eikun häntä korkealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut välitetty meidän ihanalle riiviölle!

   Te koirat kyllä tosiaan osaatte PR-hommat. Eihän teitä voi kukaan vastustaa ja kantamanne viesti, Typyn tapauksessa lukukoirailu, menee varmasti hienosti perille.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar15. maaliskuuta 2016 klo 16.09

  Hippikselle etukäteen rutkasti onnea ja iloista elämää!
  Meidän seinänaapuriksi muutti beaglepoika, jota ei vielä olla satuttu näkemään. Saattaa olla Párekille kova paikka, että jo toinen uros on muuttanut ihan naapuriin. Vaikka tämä beagel on kuulemma kaikkien kaveri Párek ei sitä malta ajatella,kun puolustaa omaa reviiriään.
  Ihanaa aurinkoista päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu kiittää onnitteluista!

   Kyllähän sitä omaa reviiriä pitää puolustaa. Niin tekee Typykin. Rapussamme asuu meidän koirien lisäksi kaksi muutakin koiraa ja niille pitää aina ilmoitella itsestään, kun nähdään vaikkapa pihalla. Hippu ei tätä juttua vielä oikein hoksaa mutta oppii varmasti...

   Valoisaa keskiviikkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Me lauletaan sulle Hippu, meil on kuonot kohti kattoo:
  Oooonneeeaaa, paljooooon onneeaaaa Hippuliini, ja lisäks miljoooonaa, miljoooona muiskua! Ouuu. Hienoa olla yksivuotias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno laulu, Hippu kiittää siitä lämpimästi ja on otettu saamastaan huomiosta. Yksi vuotta, miten se aika kuluukin... vastahan Hilpuri oli pikkuvauva.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. No mutta hirveen paljo onnee yksvuotijjaalle!! <3 Hämärästi muistan oman yksvuotispäevän. Äet tekj täätekuakun ja sakilla juhlittiin:) Ilosta syntymäpäevee sinne! Minen ossoo laaloo nuin hyvästi ku nuo Puhurit, onnittelen vuan näen muuten. Pusuja!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.