keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Ihana koira

"Ihanaa, että Hippu on just sun koira". Näin totesi eilen eräs lukija, kun lukukoirailimme Hipsun kanssa naapurikirjastossa. Vaikka itse olenkin pelkän statistin roolissa noilla kirjastoreissuilla, on tietysti kivaa, kun emäntäkin saa joskus mukavaa palautetta. Ja sellaisena tuon lausuman otin. Olen myös täysin samaa mieltä pienen lukijan kanssa. On ihan tosi ihanaa, että Hippu on minun ja isännän koira.

Hippu kuuntelee keskittyneesti Karvisen seikkailuja.

Hippu löi naapurikirjaston lukijaennätyksen, sillä meillä oli kaikki vuorot varattu. Ja kuulemani mukaan lukijoita olisi ollut enemmänkin. Mikäli suosio jatkuu näin suuresti loppukevään ajan, pitänee harkita syksyksi vuorojen lisäämistä. Ahneeksi ei ruveta mutta laitetaan harkintaan.

Helmikuu on lopuillaan. Maaliskuun lasken jo kevääksi, jota on odotettu hartaasti. Sää on viime päivinä ollut aurinkoinen. Varovasti toivotaan, että jospa jo pääsiäisenä pääsisimme avaamaan mökkikauden. Riippuu siitä, suostuuko Puula sulattamaan rantansa siihen mennessä. Vähän ristiriitaisin tuntein odotan mökille pääsyä. Tiedän, että se tulee olemaan kova paikka. En ole vielä päässyt kovin hyvin yli siitä syyskuisesta kauheasta reissusta vaikka sen jälkeen vietimmekin vielä syyslomaa Kangasniemellä. Mutta mökiltä on paljon hyviäkin muistoja, enemmän kuin niitä huonoja. 

8 kommenttia:

 1. Hippu on suloinen, ilman muuta! Ei ole ihme, että on super-suosittu lukukoiranakin.
  Hyvin ymmärretään miten vaikeaa mökille on mennä, kun muistot ja ikävä syöksyy vastaan. Mutta kuten tiedämme, aika on ihmeellinen juttu. Se pystyy kääntämään mielen kohti onnellisia hetkiä. Kevät on ovella, vaikka kylmenevää taas luvataan.
  Muiskuja Hippuliinille ja terveiset kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu on kyllä hienosti oppinut lukukoiran homman. Ja on mukava nähdä, miten lapset siitä tykkäävät. Hippuhan on todella kiltti koira.

   Mökiltä on paljon kivoja muistoja. Selvisin syyslomasta enkä itkenyt koko viikkoa. Joten eiköhän tämä kevät ole jo helpompaa. Pahin suru on onneksi väistynyt.

   Aurinkoista takatalvista viikonloppua teille ja Párekille muiskuset Hipulta.

   Hipun emäntä

   Poista
 2. Olipa ihana kommentti lukijalta. Lapset osaavat sanalla niin osuvasti. :) Toivotaan, että ensi kesä tuo teille taas uusia hyviä muistoja mökiltä ikävien sijaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijan kommentti oli kyllä tosi kiva. Lapset osaavat antaa vilpitöntä palautetta. Ja yleensä aina se on positiivista.

   Tuleva kesä tulee olemaan hyvin erilainen mökkikesä. Mutta uskon, että mukavaa meillä on. Toivottavasti kertyneet muistot tulevat olemaan pelkästään hyviä, kun taas lokakuussa saamme mökkikauden päätökseen.

   Mukavaa viikonvaihdetta teidän pesueelle ja Hipulta terkkuja!

   Hipun emäntä

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hippu kiittää kehuista. Ja onhan se ihana, voin Hippulin emäntänä täysin puolueellisesti todeta. Mutta aivan hurmaava kolmikko olette tekin, Myrsky, Tuisku ja pikkuinen Wiima-neiti.

   Iloista viikonloppua teille!

   Hipun emäntä

   Poista
 4. No ihana Hippu, sehän on selevä :) Lasten suusta se tottuus kuullaan. Ee ihme etton paljo lukijjoeta.
  Toevottavasti ne hyvät muistot ottaa enämpi alloo sielä mökillä ku ne huonot ja ikävät. Ja tulloo paljo uusija hyvijä. Muiskuja ihanalle Hipulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat kyllä hyvin rehellisiä mielipiteissään. On kiva kuulla ja nähdä, miten kovasti ne Hipusta tykkäävät. Osa lukijoista vähän arkailee ja jännittää mutta haluavat silti lukea Hipulle.

   Mökki antaa meille varmasti tulevana kesänä hienoja muistoja. Sinne on kiva taas palata, pitkän talven jälkeen. Ottaa ehkä hetken, että pääsen surupuuskasta yli. Ja sitä on surtava, jos siltä tuntuu. Toivon, että pystyn muistelemaan mökillä niitä iloisia hetkiä Typyn kanssa Puulalla. Niitähän on kuitenkin aivan valtavan paljon.

   Hippuli lähettää megamuiskuset sinulle Iivari. Leppoisaa viikonvaihdetta teille kaikille!

   Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.