tiistai 28. toukokuuta 2019

Hippu hurjasteli Haukivuorella

Uusi viikko on aluillaan. Toukokuun viimeinen sellainen. Jääkiekossa Suomi voitti sunnuntaina maailmanmestaruuden. Isäntä seurasi silmä kovana sekä Ruotsi-pelin että loppuottelun. Hippu piti isännälle seuraa. Itse keskityin kirjaan ja sunnuntaina en jaksanut valvoa ensimmäistä erää pidemmälle. Mutta loistojuttu, tuo voitto!

Pideltiin sadetta Haukivuorella.

Mökkeilimme viikonlopun isäni ja hänen vaimonsa mökillä Haukivuorella. Sää ei suosinut, vettä satoi ja oli kylmää. Mutta eipä se meitä häirinnyt. Mökissä lämmitti takkatuli, saunassa kiuas ja meillä oli mukavan leppoisa viikonvaihde. Hippuli otti kierroksia isolla nurmipihalla. Se juosta vilisti niin, että ihan hirvitti sen kova vauhti. Hippu nauttii valtavasti, kun saa olla vapaudessa ja möksällä.

Perjantaina menen Hipun kanssa eläinlääkäriin. Edessä on ruoka-aineallergioihin liittyvä kontrollikäynti. Hipusta otetaan taas verikoe. Keskustelen tohtorin kanssa, miten Hipun kanssa jatkossa ruoka-asiat hoituvat. Allergianappulat pysyvät todennäköisesti sen ruokavaliossa jatkossakin. Aion myös käydä pitämäämme ruokapäiväkirjaa läpi ja kertoa tehdyistä ruokakokeiluista. Ne ovat osoittaneet, ettei Hipun vatsa siedä hyvin kuin kengurua ja peuraa nappuloiden lisäksi. Hirveä ja hevosta vaihtelevasti. Jänistä ja poroa ei ollenkaan. Mielenkiintoista kuulla, mitä lääkäri suosittelee ja mitä hän tuumailee meidän kokeiluista.

8 kommenttia:

 1. Kyä tommoset möksäreissut, olipa sää mikä hyvänsä, on niin parasta, varsinkin ku saa juasta hilpasta vapaana. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on elämän parasta aikaa, sanoo Hippu. Ja olemme isännän kanssa samaa mieltä.

   Hipun emäntä

   Poista
 2. Me pidellään peukkuja Hipulle, että ruokavalio saadaan just hänelle sopivaksi ja palveluskunnalle helpoksi hoitaa. Hauskaa helatorstaita teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tilanne näyttää tasaantuneen ja tulevaisuus ruokahommien suhteen valoisalta. Tästä on hienoa jatkaa kesän viettoa.

   Hipun emäntä

   Poista
 3. Toevottavasti nuo ruoka-asijat hoetuu sielä liäkärissä oekeeseen malliin eekä tarvihe ennee niihen kansa piätään miettiissä ruapia.
  Kyllä seon parasta kesässä ku suapi hilipasta täävvellä vaahilla vappaana :) Ja välillä lämmitellä tulen iäressä jos siltä tunnustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä ruoka-asia ole saatu päätökseen. Odottelemme vielä verikokeen tuloksia. On tämä melkoisen iso muutos ollut sekä Hipsulle että meille kaksijalkaisille. Mutta on upeaa, että Hipun vatsa ei enää reistaile.

   Hipun emäntä

   Poista
 4. Ihanalta kuulostavat tuollaiset juoksuhepulit vapaana pihanurmella! Oikeaa koiranelämää! :) Ja mikäs on juostessa, jos oikea ruokavaliokin on löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kepeästi kulkee Hippulin käpälät, kun vatsavaivat ovat suurelta osin historiaa. Hippu jostain syystä rakastaa nurmikolla juoksemista, kuten myös Pimu ja Typy aikoinaan.

   Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.