perjantai 2. maaliskuuta 2012

Katseiden kohteena

Se sujui mallikkaasti. Nimittäin Typyn ensimmäinen hierontakerta. Tyyperi nautti hieronnasta täysin siemauksin ja taisi osan aikaa jopa nukkua. Mehän tiesimme, että pitkäkoipi on varsinainen rapsutusfriikki ja tykkää, kun sitä lellitään ja hellitään. Ainut, mitä hiukan epäilin oli se, malttaako Typy kuitenkaan pysytellä paikoillaan tunnin kestävän hieronnan ajan. Malttoi se ja nyt vaan odotellaan seuraavaa sessiota. Samaa herkkua on luvassa lisää myös Pimulle, jolla on lavat ja selkä nyt sen verran jumissa, että hieronta on paikallaan.

Eikös maaliskuu ole jo kevättä? Näin ainakin itse tuumin. Aurinko näyttäytyy aika ajoin ja olemme taas muutaman metrin lähempänä mökkikauden avausta. Ihan vielä ei maalisuora häämötä mutta takakaarteessa mennään jo. Viikonloppuna kävimme taas Rajasaaressa ja kuluneella viikolla olemme kahlanneet sohjossa ja loskassa. Lunta sataa lisää mutta anoppi kertoi, että kevät olisi ennustusten mukaan huippulämmin. Sehän vie siis lumet mukanaan! Ja onneksi metsälenkkien varrella on edelleen kunnon hanki. Kumisaappaat saavat siis maata vielä komerossa.

Isäntä viettää tulevan viikonlopun Keski-Suomen nietoksilla ja minä nautin laatuajasta isokorvien kanssa. Aion antaa niiden nukkua sängyssä vieressäni. En pääse vessaan ilman kaveria. Suihkussa käydessäni Pimu raapii kylpyhuoneen ovea. Kun menen keittiöön, istuu Typy jo hellan luona odottamassa ja Pimuli seuraa perässä. Aion myös maata sohvalla herkkuja syöden ja tallentamiani Hercule Poirot-elokuvia katsellen. Arvatkaa ketkä katsoo myös... Ja mitäpä luulette, katsovatko ne Herculea vai herkkujani...

3 kommenttia:

 1. Ihanaa :) Hieronta on koirastakin varmaan makoisaa. Olisi kiva opetella itse hieromaan koiria, siis oikeilla tekniikoilla.
  Herrrrrcullista viikonloppua sulle ja isokorville!

  VastaaPoista
 2. Hieronta on varmasti huippumukavaa. Oikein leppoisaa viikon loppua teille elokuvien ja naposteltavian kanssa. Lurps.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mai ja Myrsky kommenteista! Viikonloppumme sujui mainiosti. Hieronta taitaa olla mukavaa, sillä molemmat koirimukset silmin nähden nauttivat olostaan, kun pötköttelevät hierontamaton päällä. Toivon, että hieronnasta on apua meidän vanhukselle, kun selkä ja lavat ovat melkoisen jäykät ja jumissa. Vanhuus ei tule yksin, mutta toivon että voimme kaikenlaisin apukonstein ennaltaehkäistä pahempia kremppoja.

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.