perjantai 14. joulukuuta 2012

Blogin kommentointikäytäntö muuttuu

Olen ikäväkseni saanut todeta, että Pimun blogiin on tullut muutamia asiattomia kommentteja. En ole asettanut kommentteihin ennakkohyväksyntää eli tänne kirjoitetut kommentit on julkaistu automaattisesti ilman "ennakkosensuuria". Olen Pohjois-Korealaista tapaa noudattaen poistanut ikävät kommentit ne heti huomattuani.

Ja P-K:n linjaa aion nyt jatkaa: jatkossa Pienessä Suuressa Beaglessa voi kommentoida kirjoitelmiani entiseen tapaan mutta kommentit julkaistaan vasta allekirjoittaneen hyväksynnän jälkeen. Päädyin tähän ratkaisuun, sillä en halua pahoittaa mieltäni asiattomista kommenteista. Muutoksesta huolimatta toivon, että jatkossakin haluatte kommentoida juttujani, sillä kommentit ja kaikki positiivinen palaute ovat tämän kirjoitustyön suola.

Haluan vielä selventää kaikille blogissa vieraileville, että bloggauksissani pyrin viljelemään hieman huumoria, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Myönnän täysin avoimesti, että toisinaan mm. väritän Pimun ja Typyn reaktioita erinäisiin asioihin ja tapahtumiin, jotta kirjoitukseni olisivat eläväisiä. Typy ei suinkaan ole joka lenkillä verenmaku suussa raivoava remmiräyhääjä eikä Pimulla ole ainaista ripulia....

Rauhallista ja lämmintä Joulun odotusta PSB:n ystäville!

Pimun ja Typyn emäntä
4 kommenttia:

 1. Joillain ei vaan ole mitään rajaa tai ymmärrystä... Inhottavaa tuollainen ilkeä kommentointi :( Onneksi karvakorvat eivät moisesta ymmärrä, vaan ovat omia iloisia itsiään välittämättä pahojen kielten marmatuksesta.

  VastaaPoista
 2. Jatka ihmeessä blogiasi entiseen tapaan. Vaikken olekkaan rekisteröitynyt seuraajaksesi, on blogisi ilahduttanut minua jo vuosia :)

  VastaaPoista
 3. Me jatketaan teijän blogikamuina, ilman muuta. Äläkä ny miältäs pahota, meitä kato mahtuu maailmaan monenlaista tassuttelijaa.

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos teille kaikille mukavista sanoistanne! Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta vuotta ja uusia kirjoitelmia!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.