keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hämmentävä lahja

Ihan alkuun Pimun puolesta lämmin kiitos kaikille ikäneitoa onnitelleille. Terveisenne on välitetty juhlakalulle.

Päivänsankaria juhlittiin maanantaina ihan kolmeen pekkaan isännän ollessa Tampereella. Ilta-ateriaksi tarjosin Piiiperoiselle lenkkimakkaraa, jokavuotiseen tapaan. Tasapuolisuuden nimissä pistin Typynkin ruokakuppiin muutaman palasen. Jälkiruuaksi koirimukset nauttivat kuivattuja naudanlihapaloja, jotka maistuivat vallan hyvin molemmille isokorville. Pimu sai enemmän paloja kuin Typsy, tottakai synttärisankarilla piti olla erityisetuja.

Lahjaksi ostamamme uusi ruokailu"teline" herätti Pimussa lievää hämmennystä. Se ei oikein osannut syödä telineen päällä olevasta kupista ja vaikutti siltä, että teline on sille liian korkea. Isäntä saakin lyhentää telineen jalkoja. Siirsin siis Pimulin ruokakupin lattialle mutta vesihörppyjä vanhakin uskaltautui juomaan, kun laitoin myös juomakupin telineen päälle. Typy oli heti sinut häkkyrän kanssa mutta sillä onkin pitkät koivet, joilla se ylettää vaikka ja minne (myös ruokapöydälle, kun oikein venyttää itseään...).

Lauantaina juhlimme päivänsankaria isommalla poppoolla. Tiedossa on kakkua, kuohujuomaa, mukavaa seuraa ja varmasti myös lisää lahjoja sekä herkkuja meidän vanhukselle. Eikä Typykään ilman jää, ainakin kakkua annetaan molemmille karvakorville. Pimulle tietysti isompi pala.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille blogin lukijoille! 


2 kommenttia:

  1. Onhan se hämmentävää, jos on yli 10 vuotta syönyt ruokapöydässä (lattialla) ja sitten kuppi tuppaakin yllättäen ihan leuan korkeudelle :) Tottumista varmaan vailla, kyllä uusi kuppi ennen pitkää tuntuukin kivalta.

    Meidän blogissa olis teille pienet terveiset :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mai terveisistä!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.