perjantai 28. joulukuuta 2012

Uusia tuttavuuksia

Vietimme mukavan ja rauhallisen joulun. Aattoiltana Typy vahti mustasukkaisesti kuusen alle laitettuja lahjapaketteja ja osallistui lahjojen avaamiseen innolla riippumatta siitä, oliko paketti pitkäjalalle tai vaikkapa isännälle. Pimu tyytyi katselemaan hiukan kauempaa kakaran paketti-intoilua ja pidimme huolen siitä, että Pimulille osoitetut paketit löysivät tiensä ikäneidolle. Ja vaikka Typy kyräilikin paketteja niiden ollessa vielä jakamatta, nauttivat isokorvat sulassa sovussa paketeista paljastuneita herkkuja pitkin pyhiä.

Joulupäivänä vierailimme Escon ja Risun luona. Espanjasta tuotu sekarotuinen Esco on varsinainen vauhtiveikko ja Typy leikki latinon kanssa touhukkaasti. Risu, rodultaan kääpiösnautseri, ihastui kovasti Typyyn. Typsykkä ja Risu olivat tavanneet aikaisemminkin, kun Typy vietti elämänsä ensimmäisen hoitoreissun Risun kotona. Snautseriherra ihasteli Typyä rauhallisin ottein mm. nuolemalla sen korvia. Ja Typy nautti ihailusta.

Tänään ulkoilimme meidän poppoolle uudessa koirapuistossa Helsingin Pitkäkoskella. Puisto on laajuudeltaan melko iso ja alueella on omat puolensa sekä isoille että pienille koirille. Olimme molemmilla puolin puistoa, sillä isojen koirien puolella riitti Typylle mukavasti juoksukavereita. Pimu taas käyskenteli pitkin poikin tutustuen mielenkiintoisiin hajuihin. Vierailemme Pitkäkoskella varmasti toistekin. Erityisesti kesällä, kun ei tarvitse kahlata puolen metrin korkuisessa lumihangessa, on puistossa varmasti enemmän mielenkiintoisia polkuja talsittavana (ja haisteltavana).

Joululomailen ensi viikon puoliväliin saakka isännän suunnatessa Manseen vasta loppiaisen jälkeen. Uskon, että karvakuonot tykkäävät, kun normaaliin arkeen ei tarvitse palata vielä ihan heti. Vuotta 2013 otamme vastaan kotona yhdessä mukavan vierasjoukon kera. Mutta ennen niitä kekkereitä nautimme viikonloppuna reippaista lenkeistä ja sulattelemme jouluherkkuja, me kaikki neljä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.