tiistai 11. joulukuuta 2012

Juhlat vanhalle vanhalla kaavalla

Väsynyt juhlija.
Mitäpä sitä vanhoja, hyväksi havaittuja tapoja muuttamaan. Niinpä Pimun synttärijuhlat yhdistettynä pikkujouluihin sujuivat tutulla kaavalla; ruokaa, kuohujuomaa, kakkua, mukavaa seuraa, naurua ja laulua. Pimu sai syötäviä lahjoja eikä Typyäkään unohdettu. Eikä Typy ollut unohtanut edellisvuosilta sitä, että kannattaa tarkkailla keittiön pöytää ja siellä nököttänyttä Oivariini-rasiaa. Kylläpä sitä oli ilo käydä nuoleskelemassa, kun isäntäväki  kera vierasjoukon seurusteli olohuoneen puolella. Varsinainen luikuri!

Illanvietto sujui rasvaepisodia lukuun ottamatta mallikkaasti. Tarjoilin isokorville synttärikakusta palaset ja kakku näytti maistuvan tytöille oikein hyvin. Minä puhalsin kakussa olleet 14 kynttilää, sillä Pimu ei puhallushommaa oikein hoksannut. Koirimukset seurustelivat ahkerasti kaksijalkaisten kanssa ja välillä ne ottivat torkut. Ja se ei ollut yhtään hullumpi idea, sillä lopulta juhlat venyivät aamuun asti. Koska meille jäi juhlien jäljiltä yövieraita, pääsi päivänsankari kaverinsa kera nukkumaan meidän sänkyymme. Se taisi kruunata Pimun juhlapäivän. Lämmin kiitos vielä kerran koko juhlaväelle näin bloginkin kautta!

Seuraava iso juhla on tietenkin joulu. Toiveet valkoisesta joulusta monen vuoden jälkeen on nyt korkealla. Pimukin on kuin uudesti syntynyt, kun se möyrii lumessa ja kaivelee nietoksia. Joten toivotaan, että lumi pysyy maassa mahdollisimman pitkään. Miten meidän poppoo viettää joulua ja vuodenvaihdetta? Mitä paljastuu koirimusten lahjakääröistä? Näistä kerron lisää seuraavissa bloggauksissa!2 kommenttia:

  1. Ihanat beaglet teillä! Ja kivat nimet. Meilläkin on beagle: Jeppe. Rakastan beagleja, joten blogiasi on mukava lukea :) Luin tuoreimmat juttusi, mutta aion vielä päivemmällä tutustua blogiisi lisää.

    VastaaPoista
  2. Hei Henna!

    Kiitos mukavasta viestistäsi, tervetuloa lukemaan Pimun ja Typyn touhuista. Jeppe-herralle lihapullan makuiset terveiset!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.