perjantai 14. joulukuuta 2012

Hyödyllisiä herroja ja lunta rakastavia neitoja

Kyllä beaglesta on moneksi! Löysin Daily Mailin sivuilta mukavan jutun Cliff-beaglesta, joka hyödyntää hirmuisen hyvää hajuaistiaan auttaen sairaita kaksijalkaisia. Cliffin isäkin antaa oman panostuksensa yhteiskunnalle toimiessaan poliisikoirana nuuskien rikospaikkoja. Mainio herrakaksikko!

Lunta on tupruttanut lisää miltei koko viikon eikä loppua näy. Mutta kivaahan se on ja kyllä meidän isokorvat kertakaikkisesti rakastavat talvea. Tai ainakin lunta sopivalla pakkasmäärällä varustettuna. Liian kylmä ei saa olla, sillä ainakin Pimulle liika pakkanen käy jo luihin ja ytimiin. Vaikka olisi nuttukin päällä. Jouluun on reilu viikko aikaa ja uskallan kyllä jo nyt hihkua valkeaa joulua. Ei tuo nietos enää ehdi sulaa ainakaan kokonaan pois.

Jouluvalmistelut ovat käynnistyneet lahjaostosten merkeissä. Pimuli ja Tyyperi saavat lahjaksi herkkupaketit ja tammikuussa hierontaa. Pimun takaselkä sekä -jalat ovat taas hiukan temppuilleet ja enää ei askel ole vanhalla niin vakaa. Senpä vuoksi aion koirahierojamme suosituksesta varata Pimulle ajan eläinosteopaatille. Olkoon sekin yksi lahja lisää meidän luppakorvalle.

Tänään suuntaan minilomalle Itämeren aalloille ja isäntä jää pitämään tyttöjen kanssa huushollia pystyssä. Lupasin karvakaksikolle, että tuon tuliaisiksi ainakin makkaraa. Ja isäntäkin saa jotakin mukavaa. Ehkäpä reissusta tarttuu mukaan myös joulupöytään jotakin herkullista. Kinkku meillä odotteleekin jo pakastimessa ja vaikkei se kovin iso ole tänäkään vuonna, riittää siitä vuorenvarmasti makupalat myös kaverikaksikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.