sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Aavan meren tällä puolen

Aurinko paistaa!
Eilen hienosti paistanut aurinko innoitti meidän poppoon pitkästä aikaa reissulle Rajasaareen. Itse saarella emme paljon pyörineet, sillä teimme kävelyretkiä pitkin meren jäätä. Siellä oli nyt helppo kulkea, sillä jään peitti vain matala lumikerros. Ja pitkien pakkasten ansiosta jää oli vahvaa. Pimulla ja Typyllä riitti vauhtia. Oli hauska nähdä meidän ikäneito taas omassa elementissään, meno oli aivan eri luokkaa kuin viikko sitten. Pimu päätti välillä lähteä omille poluilleen ja kävi mm. tutkailemassa erään rantasaunan alusia. Isäntä tuumasi, että siellä oli varmaan grillattu makkaraa.

"Tuolta olisi saanut syötävää"
tuumailee Typy Seurasaaren edustalla.
Osteopaatilla käynti oli sujunut isännän sanojen mukaan moitteettomasti vaikka Pimua olikin hiukan pelottanut. Pimuli kun ei tunnetusti pidä eläinlääkäreistä ollenkaan ja se varmaan arveli joutuvansa taas moisen kamaluuden käsiteltäväksi. Osteopaatti oli todennut Pimun selän olevan melkoisen juntturassa mutta muutamalla käyntikerralla se saataisiin vertymään. Selän notkeutuminen voisi auttaa myös kaulan ongelmiin, joten varaamme uuden ajan osteopaatin käsittelyyn noin kuukauden päähän.


On eri kiva juttu, että päivät ovat pidentyneet ja aurinkokin jaksaa näyttäytyä jo silloin tällöin. Eilisen reissun ainut harmitus oli, että emme tajunneet ottaa mukaan eväitä ja lämmintä juotavaa. Tai edes rahapussia taskuun, jotta olisimme voineet piipahtaa Seurasaaressa ostamassa kupposet kuumaa. Mutta muuten ei harmittanut ollenkaan; hieno päivä, hieno retki ja ennen kaikkea Pimu on taas kunnossa!


3 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla, että selän jumituksiin löytyy apua, ja toivottavasti niska vetreytyy samalla ja koko koiraneito saa vireyttä kremppojen jälkeen takaisin.

  Huokaus, noita luontoretkiä joita teette :) Pistelen tässä vauhdilla välipalaa samalla, kun koirapojat ilmoittavat, että ulos on päästävä. Emme pääse saareen tai jäälle, mutta otetaan ilo irti lauhtuneesta kelistä ja uudesta lumesta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköstä tuolla jäällä. Mukavia diagnooseja tommoset, kun ei ookaan mitään hirmuisen vakavaa. Hyvä Tytöt!

  VastaaPoista
 3. Lauantaina oli tosiaan upea ulkoilusää, nyt rämmitään loskan keskellä. Olen todella helpottunut, että Pimun olo parani ja se jaksaa taas mennä puksuttaa eteenpäin entisellä tarmolla.

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.