torstai 10. tammikuuta 2013

Uneliaat työkaverit

"Herätä minut lounasaikaan."
Työnantajani tarjoaa mahdollisuuden tehdä työtä etänä. Hyödynsinkin menneen syksyn aikana tätä mahdollisuutta ja aion etäillä myös kevään aikana. Aamulenkin jälkeen voi vaihtaa mukavat kotiverkkarit jalkaan tai haahuilla vaikka yöpaidassa. Tukka saa olla harjaamatta ja teevalikoima on laajempi. Ja jos kahvia tekee mieli, on se tuoreempaa. Lisäksi mieltä lämmittää, kun työmaalta ei tarvitse juosta kieli vyön alla kotiin viemään karvanaamoja lenkille. Lenkin kun voi hoitaa lounastauon aikana ja erityisesti kiireellisenä aikana tämä on mukava juttu.


Arvatkaapa, kuka täällä pesii...
Ja mitä Pimuli ja Typsykkä touhuavat, kun emäntä naputtelee tietokonetta ja pälpättää puhelimessa? Kuten oheisista kuvista näkyy, kovin on minulla rauhalliset työkaverit kotitoimistolla...

2 kommenttia:

  1. Etätyö on kyllä mahtihomma :) Mullakin mahdollisuus etäillä ja koiralliselle se on kyllä aika helpotus.

    VastaaPoista
  2. Juu, olen täysin samaa mieltä. Koska en tohdi tehdä pitkiä työpäiviä tyttöjen vuoksi, mahdollistaa etäily sen ettei kellokortti ole jatkuvasti miinuksella. Etäpäivän kun voi rytmittää siten, että voi tehdä pitkänkin työrupeaman ja koirulit pääsevät kuitenkin ulkoilemaan säännöllisin väliajoin.

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.