maanantai 21. tammikuuta 2013

Beaglevanhus sairastaa

Mikä viikonloppu! Eikä kovin positiivisessa mielessä.

Pimulla alkoi selkä krampata pahemman kerran perjantai-iltana. Merkkejä se oli antanut jo pitkin viikkoa muutaman "sätkykohtauksen" verran mutta perjantaina tilanne paheni. Tämän päälle ikäneitoon iski perjantain ja lauantain välisenä yönä todella ärhäkkä ripuli.

Lauantaina krampit jatkuivat ja niitä tuli monta kertaa päivän aikana. Ripuli jatkui ja laskin käyneeni lauantain klo 22 ja sunnuntain klo 8 välillä Pimun kanssa kahdeksan kertaa ulkona. Mikä yö! Mikään ei pysynyt sisällä, ei edes vesi. Tuollaista tautia Pimulilla ei ole vielä ikinä ollut ja pähkäiltiin mahtoiko se johtua peräti niistä pirullisista selkäkrampeista. Krampit tekivät kipeää ja Pimu alkoi myös roikottaa toista etujalkaansa.

Kipuihin annoimme Pimulle särkylääkettä. Eilen keksin antaa ripulitautiselle hiilitabletteja, jotka alkoivat tepsiä. Vatsa rauhoittui ja sunnuntai-iltana pysyi jo vetinen, keitetty riisi vanhuksen sisällä. Huh, vihdoinkin tauti alkoi helpottaa! Samoin myös sätkyilyt, eilen niitä tuli vähemmän kuin menneinä päivinä.

Kunnossahan Pimuli ei ole. Saimme onneksi nopeasti ajan tutulle eläinlääkärille, joka on erikoistunut mm. ortopedisiin vaivoihin. Tänään siis suuntaamme tohtorin pakeille ja toivottavasti saamme jotakin selkoa kramppeihin ja hoitoa meidän rakkaalle vanhalle. Huoli on suuri mutta Pimu on sitkeä kaveri. Kyllä tästä selvitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.