perjantai 4. tammikuuta 2013

Matka jatkuu!

Rakettien pauke ja säihke sekä iloinen mieli siivittivät meidät uuteen vuoteen. Tämän alkaneen vuoden 2013 otimme vastaan kotona isännän sukulaisjoukon kera. Illan aikana nautimme hyvästä ruuasta ja juomasta sekä hauskan leppoisasta tunnelmasta. Lämmin kiitos vielä kerran koko porukalle! Pimu ja Typy maistelivat tuliaiksi tuotuja herkkuja ja Typyn onnistui taas kerran myös varastaa pala täytekakkua. Mokoman pitkäkoiven kanssa pitäisi olla silmät selässä... Onneksi varas iski kuononsa kakkuun vasta siinä vaiheessa, kun me kaksijalkaiset olimme siitä jo nauttineet.

Lomani on tältä erää ohi ja palasin töiden ääreen. Isäntä pakkaa laukkunsa taas ensi viikolla ja suuntaa kohti Tamperetta. Asumisjärjestelyt jatkuvat tällä kaavalla luultavimmin toukokuulle saakka, joten siihen asti vastaan karvakuonojen arkipäivien huolenpidosta ja hoidosta pääosin yksin. Mutta hyvinhän me pärjättiin syksy, joten varmasti selviämme keväästäkin!

Tänään lunastetaan Pimulle ja Typylle lupaamamme joululahja ja isokorvat saavat nauttia hierojan käsittelystä. Isäntä varaa myös ajan osteopaatille, tämä käynti on osa Pimulin joululahjaa. Odotan mielenkiinnolla, mitä osteopaatti toteaa meidän ikäneidosta ja sen kunnosta. Vaikka joku saattaakin pitää moista touhua humpuukkina, olen itse sitä mieltä ettei käynnistä mitään haittaakaan ole.

Alamme jo virittäytyä odottamaan kevättä. Päivä on pidentynyt ja toivottavasti aurinko jaksaisi näyttäytyä tulevien kuukausien aikana. Mitä kaikkea mahtaakaan tämä vuosi tuoda tullessaan... varmasti jutunjuurta Pieneen Suureen Beagleen, joten pysyttehän matkassa mukana!


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti työkiireidenkin keskellä beagle-tytöt patistavat emännän kirjoituspuuhuun ;)
  Ihania hierontahetkiä koiruuksille!

  VastaaPoista
 2. Siis kirjoitusPUUHIIN...
  ...luki-häiriöt sen kun lisääntyy tänä vuonna ;D

  VastaaPoista
 3. Heippa Mai!

  Juu, puuhun en taivu kiipeämään mutta sormet ovat kohtuullisen näppärät. Joten eiköhän tekstiä synny jatkossakin!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.