perjantai 5. joulukuuta 2014

Vauhtiveikko

Tänään on kulunut tasan neljä viikkoa Typsykän kinttu-operaatiosta. Jalat ovat pientä jäykkyyttä lukuunottamatta hyvin terveen oloiset. Ja toipilas itse on täysin tätä mieltä ja mennä viilettää ulkona aikamoista vauhtia. Vielä pitää viikon verran toppuutella pitkäkoiven menoa mutta ensi viikolla alamme jo treenailemaan mm. portaissa kulkemista. Sylikyydittelyn aika lähenee siis loppuaan...

Suomi juhlii huomenna itsenäisyyttä ja me siinä mukana. Perinteiseen tapaan olemme kutsuneet kotiimme joukon ystäviä viettämään pikkujoulua. Ja aiomme kilistellä myös 97-vuotiaalle kotimaallemme. Menneinä vuosina tapanamme on ollut näissä kekkereissä syödä myös Pimun synttärikakkua mutta tänä vuonna lähetämme myöhästyneet onnentoivotukset Pimpulalle tuonne jonnekin paremmille metsämaille.

Joulukin alkaa kurkkimaan jo ikkunoista. Sen kunniaksi kävimme isännän kanssa eteismatto-ostoksilla ja tänään haemme uudet verhot makuuhuoneeseen. Nämä hankinnat olivat ajatuksissamme kyllä ilman jouluakin ja nyt kelpaa toivottaa huomiset vieraatkin tervetulleiksi. Eteisen mattomme olivat jo sen verran kulahtaneet, kuten koiraperheissä voi arvailla, että alkoi jo nolottamaan. Aika usein mattoja nimittäin saa imuroida ja pestä, etenkin kun täällä etelässä talvetkin ovat olleet kuraisia.

Mutta huomenna juhlitaan! Toivotan koko meidän pesueen puolesta kaikille lukijoille ja blogikavereille

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
4 kommenttia:

 1. Kyllä on hyvijä uutisija nuo! Tulj iha hyvämielj teejjän puolesta.
  Kyllä seon parasta ku on koerakaverj kunnossa. Sano äet.
  Oekeen hyvvee Ihtenäessyyspäevee koko teejjän sakille!
  Ja mukavija pilleitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari! Kyllä on hieno juttu, että Typyn jalat ovat parantuneet näin hienosti. Sitä kun alkuun mietti ennen leikkausta, että kuinkahan tässä käy. Ja kun löytyi vielä sitä nivelrikkoakin. Mutta hyvältä näyttää! Hyvää Itsenäisyyspäivää myös teille kaikille sinne Savoon!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Me olemme Jirin kanssa niin iloisia, että olet toipunut näinkin nopeasti. Se on sitten kohta menoks, sanoi Annie Lennox!

  Iloista itsenäisyyspäivää teille kaikille, ja toivottavasti kakkua on tarjolla, vaikka Pimu ei ole sitä enää syömässä! Meille on tulossa oikein mahtava itsenäisyyspäivä, kun kaksijalkainen voimakaksikko on tulossa tänne sitä viettämään. On jotain viksumpaa tekemistä sillä aikaa, kun äippä tillottaa töllöstä joidenkin ihmisten mekkoja ja arvostelee niitä. Herkkujakin lienee luvassa, kuten aina juhlapäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menoa tosiaan riittää jo nyt, vähän liiankin vauhdikasta. Mutta on tosi mukava juttu, että Typy alkaa olemaan kunnossa.

   Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää myös teille sinne! Ilman muuta juhlapäivinä pitää saada herkkuja. Lupaan antaa Typyllekin jonkin makoisan makupalan. Ja eräs vieraistamme tuo huomenna mukanaan itse tehtyä juustokakkua. Joten kakkua on! Tuo mekkojen arvostelu, Aatu, kuuluu tosiaan ihmisolioiden Itsenäisyyspäivän traditioihin. Eiköhän meilläkin huomenna töllötellä ainakin sivusilmällä menoa Linnassa...

   Terkkuja myös Jirille kovasti paljon!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.