perjantai 6. maaliskuuta 2015

Aamu


Aamulenkin jälkeen saa ruokaa. Mallikkaasti Typy jaksaa
odotella lupaa emännältä tai isännältä, koska saa
hyökätä nappuloiden kimppuun.


Isäntä on todennut, että Typy tosiaankin hyökkää aamuisin 
ruokakupilleen. Papanat vain sinkoilevat pitkin kipon
reunoja, kun Typsykkä rouskuttelee aamupalansa
(osa nappuloista nielaistaa kokonaisina).


Vatsa on täynnä ja ruuan jälkeen otetaan ryyppy vesikupista.
Sen jälkeen seuraa korvatippojen laitto, hoitovuorossa
isäntä.


Iivari tuossa kyselikin, miten meidän alkuviikon lääkärireissu meni. No, eihän me hyviä uutisia saatu. Korvat ovat edelleen tulehtuneet ja hiivaiset. Jotta tämä todella pitkään jatkunut kierre saadaan poikki, on Typsyllä ensi viikolla edessä uusi korvahuuhtelu sekä korvien tähystys. Tällä kertaa hoitotoimenpiteet suorittaa koirien ihosairauksiin sekä korvavaivoihin erikoistunut tohtori, erikoislaitteiden kera. 

Ihan hirveän harmittava juttuhan tämä on, että Typsy joutuu taas tuollaiseen operaatioon. Mutta tiistaina Typyn tutkinut lääkäri lupasi, että tällä konstilla korvat saadaan putipuhtaiksi mönjästä ja hiiva ei pääse enää muhimaan korvissa. Laskin, että olemme käyneet lääkärissä tämän korvahomman takia kuusi kertaa ja se on jo mielestäni melkoisen paljon. Liikaa. Ja edessä on vielä ainakin pari käyntiä (se huuhtelukeikka sekä jälkitarkastus). Joten jaksattehan pitää meille vielä tassuja ja peukkuja pystyssä, että ensi perjantaina minulla on kertoa teille jo mukavia korvauutisia.
10 kommenttia:

 1. Kyllä pidetään tassut, hännät ja peukut pystyssä, että Typy viimeinkin pääsisi sitkeästä vaivastaan! Jos tarvitsee, nostetaan pystyyn vielä korvatkin.
  Just noin me Jirinkin kanssa syödään. Sekä aamulla että illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt toivotaan vaan parasta noiden korvien suhteen että asia saadaan kuntoon.

   Typyllä on aamuisin ihan kamala nälkä, siksi se ahmii... iltaruoka menee hiukan hitaammalla tahdilla.

   Mukavaa viikonloppua teille toivottelee Typy ja emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar6. maaliskuuta 2015 klo 13.58

  No mutta onhan se toki hieno uutinen, että on olemassa keino päästä siitä kiusallisen sitkeästä hiivasta! Toki on hermoja ja kukkaroa koettelevaa, kun joutuu juoksemaan noin monta kertaa ellillä ja vielä saamatta korjausta asiaan. Mutta nyt kaikki selviää, kun erikoislääkärikin niin lupasi!

  Tietenkin pidellään tassuja ja peukkuja Typylle ja uskotaan paranemiseen.
  Pusuja Typylle Párekilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on vakuutus... siihen menee nämä korvahommat. Ja asia hoidetaan tietysti kuntoon, maksoi nyt sitten mitä maksoi. Mutta tosi harmi Typyn kannalta, kun juostaan lääkärissä nyt harvasa viikko.

   Kiitos tsemppauksesta ja muiskuja meidän korvavaivaiselta ihanalle Párekille!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Voe pannahinen kuitennii tuas! Jo pittää olla sitkeessä tuo vaeva. Kyllä meetähhii harmittaa teejjän puolesta. Vuan jos on kerta toevoo suaha korvat kuntoon ni seon kuitennii hyvä asija.
  Jospa se nyt se erikoesliäkärj ossoes hommasa.
  Takkuulla on tassut ja häntä ja peukut pystyssä että paranis korvat. Paljo paranemispusuja Typylle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä nyt olisi parasta saada nuo korvat kuntoon. Meillä on kova luotto siihen erikoistohtoriin ja hänen erikoisvempaimiinsa. Onneksi Typy suhtautuu noihin lääkärikäynteihin tyynesti eikä ainakaan vielä ole traumaantunut.

   Leppoisan mukavaa viikonvaihdetta ja iso kiitos sinulle Iivari ja äetis, että olette hengessä mukana!

   Typyn emäntä

   Poista
 4. Voi harmitus, noita Typyn vaivoja, mut pietään tassut ja hännät pystyssä, että nyt vaivat kaikkois ja Typsykkä tulis terveeks. Muiskuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja muiskut teille molemmille meidän Typsykältä!

   Typyn emäntä

   Poista
 5. Ehdottomasti pidetään peukut ja tassut pystyssä, jotta Typy paranisi. Harmillista että noin monta kertaa olette joutuneet lääkärissä käymään:( Antaako Typy muuten nätisti puhdistaa korvat? Meillä kun Dina näkeekin korvanpuhdistusaineen lähtee karkuun, vaikka muut toimenpiteet antaa niin nätisti hoitaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy antaa todella hienosti putsata korvansa. Se on varmaan jo niin tottunut siihen. Eikä se kyllä alkuvaiheessakaan vastaan laittanut. Typsy on ollut aina hyvin mukautuvainen kaikkiin hoitotoimenpiteisiin toisin kuin meidän Pimu. Se inhosi eläinlääkäreitä, pesemistä, kynsien leikkuuta... Jotkut siis sopeutuvat kaikenlaisiin toimenpiteisiin, toiset ei tykkää ollenkaan.

   Mukavaa viikkoa teille Dinan kanssa ja onnistuneita treenejä!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.