torstai 12. maaliskuuta 2015

Aikaa auringon

Kevät on mukavaa aikaa. Maasta nousee uutta elämää ja uusia, mielenkiintoisia hajuja. Typyllä on mahtavan iso homma, kun pitää haistella kaikki mahdolliset multakasat ja hiekkaläjät. Nurmikentät ovat kätkeneet sisäänsä niiiin kiinnostavia tuoksuja, että lenkeille on varattava reilusti enemmän aikaa kuin talvisin. Talven piilottamia hajuja ei kovin nopealla aikataululla ehdi nuuhkimaan.



Parastahan keväässä on aurinko! Siitä saamme nyt nauttia ja toivottavasti pitkään. En kaipaa vesisadetta enkä kuraa, lumen perään on enää turha haikailla. Talvi meni nyt menojaan ja keskitymme kevääseen. Saamme viimeistään ensi viikolla pentu-uutisia eli löytyykö syntyvästä beaglekatraasta tyttövauvoja. Jos löytyy, on Typyn kaverin tulo sitten taattu.



Ja miten niiden korvien kanssa, mitä spesiaalitohtori tuumasi? Siitä kirjoittelen seuraavalla kerralla, joten pysykääpä kuulolla!


4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar12. maaliskuuta 2015 klo 17.28

  Kyllä me nyt täällä jännätään saako Typy pikkusiskon ja mitä sanoo lääkäri Typyn korvista. Jatketaan siis peukkujen pitoa ja kipittelyä tassut ristissä, että kaikki onnistuu just parhain päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mukava kuulla että siellä ollaan hengessä mukana! Toivotaan, että sekä korvien että siskon suhteen saamme kivoja uutisia.

   Leppoisaa viikonloppua toivotellen
   Typyn emäntä

   Poista
 2. Myöhhii tiälä nyt jännitettään mitenkä kääp pikkusiskon kansa...ja korviin. Äet on pitännä peokaloetaan niin tinkaan pystyssä etton iha ranne kippeenä :) Mulla ee onneks oo häntä eekä käpsät kippeytynnä vaekka niitä pystyssä piännii teejjän puolesta. Tiijjotahhan het sittä mittee kuuluu!
  Tiälä ee kevvään hajuja muasta vielä haesta. Kaekki on jiässä ja lumen peetossa. Aarinko on kyllä paestanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mukava kuulla, että pidätte siellä peukut ja kaikki muutkin raajat meitä varten pystyssä! Kiitos siitä.

   Teillä on vielä talvi. Eikä se ole yhtään huono juttu. Täällä vaan on niin paljon kuraa ja loskaa, että jouti ne viimeisetkin kasat sulaa. Harmi, ettei kunnon talvea tänne etelään saatu kuin muutamaksi viikoksi. Ehkä ensi talvi on pakkas- ja lumirikkaampi.

   Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista sellaista myös! Typsy lähettää sinulle mojovan kiitosmuiskauksen.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.