perjantai 20. maaliskuuta 2015

Monia eri värejä

Lisää hyviä ja mukavia uutisia!

Milo-beagle synnytti tiistaina keisarinleikkauksella kuusi hyvinvoivaa ja isoa beaglevauvaa. Näistä kolme on tyttöpentuja ja kolme poikaa. Eli kotiimme tepastelee sitten toukokuussa pieni kaveri meidän uimamaisterille.

Pentu-uutisia odoteltiinkin jo malttamattomina ja tiedon saatuamme mieli on nyt onnellisen iloinen. Ehkä vähäsen jännittynytkin. Mitenhän pennun kanssa homma lähtee taas käyntiin... Mitähän Typy tuumailee uudesta toverista... Mutta onhan meille kertynyt kokemusta kahdesta koirasta (isännälle kolmesta) ja moni läheisistämme onkin sanonut, että teillähän pennun kasvattaminen menee jo rutiinilla. Uskon, että selviämme tulevasta hommasta kunnialla.

Ensi alkuun ryhdytään tosissaan miettimään nimeä tytölle. Muutama vaihtoehto on jo olemassa mutta paljastamme nimen vasta, kun vauva on haettu kotiin. Käymme katsomassa pentuja noin kuukauden kuluttua. Pieni beagle on väritykseltään ruskea-valkoinen, joten kolmivärinen tulee saamaan kaksivärisen kaverin.

14 kommenttia:

 1. Onnittelut pentuvauvasta! Meidän dreeveri-Eka on myös ruskea-valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja paljon terveisiä Ekalle. Dreeverit ovat sydäntä lähellä koska muistuttavat paljon beagleja. Aurinkoista viikonloppua!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Onnittelut vauvasiskosta! Sinä olet niin viisas tyttö, että varmasti opetat vauvan nopeasti talon tavoille, sitten kun se kotiutuu, mutta piilota kuitenkin rakkaimmat lelusi alkukoulutuksen ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa Typyn lelut piiloon ja hommata pennulle omia. Sillä vaikka Typsy ei nykyään paljoa leluistaan piittaa, on huomattu, että kun joku toinen koira yrittää niihin tutustua, iskee Typylle omistushalu päälle.

   Kiitos onnitteluista ja auringonpaisteista viikonvaihdetta toivottelee Typyn emäntä

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar20. maaliskuuta 2015 klo 10.05

  Ooo, mikä ihana uutinen! Kyllä varmaan tuntuu odottaminen vaikealta nyt, kun se ihanuus on jo tullut maailmaan. Tokihan te pennun kanssa hienosti pärjäätte! Ja Typykin varmasti ihastuu, kunhan tutustuu kaveriin ja huomaa, ettei kuitenkaan itse jää toiseksi huomionosoituksissa. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen juteltiin isännän kanssa siitä, miten Typy mahtaa uuteen kaveriin reagoida. Pimulle kun iski vajaan viikon kestävä paniikki, kun Typykkä tuli taloon. Mutta luulemme, että Typy ottaa tulijan ihan mukavasti vastaan. Saattaa se kyllä kaapin paikan vauvalle näyttää. Ja Typy ei varmasti jää pienemmälle huomiolle sillä sen takaa jo se, että pitkäsääremme on hyvin huomionkipeä. Tassua läiskitään nytkin jo, jos ei tule tarpeeksi sylihoitoa ja rapsutuksia.

   Kiitämme onnitteluista! Leppoisaa viikonloppua teille Párekin kanssa toivottaa Typy emäntineen

   Poista
 4. Onnee paljo!! Hieno homma. Huippumukava uutinen :)
  Ollaan sittä niin ilosija teejjän puolesta! <3
  Ja takkuulla tuletta pärjeemään hienosti. Tunnutta olovan oekeeta koeraimmeesijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti onnitteluista! Isoja pentuja tuli ja sekä äiti että vauvat voivat hyvin. Nyt vaan jännityksellä odotellaan toukokuuta. Isäntää kuulemma jänskättää jo ihan valtavan paljon.

   Kyllä me varmasti pärjätään. Isäntä pitää kuria, emäntä antaa ruokaa ja Typsykkä toimii apulaiskouluttajana.

   Mukavaa keväistä viikonloppua teille äetisi kanssa!

   Typyn emäntä

   Poista
 5. Onnea uudesta laumanjäsenestä! Kyllä laumassa aina kaksi tai kolme tai miksei neljäkin karvakorvaa pitää olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotamme pennun lämpimästi tervetulleeksi laumaamme! Pimun poistuttua Typy on ollut yksinäinen ratsastaja, joten porukassa on varmasti hauskempaa. Kiitos onnitteluista ja mukavaa viikonloppua!

   Typyn emäntä

   Poista
 6. Paljon onnea uudesta laumanjäsenestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pääsiäisterveiset Dinalle.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.