maanantai 23. marraskuuta 2015

Kuormaa kannettavana

Kävimme lauantaina pitkästä aikaa Rajasaaressa. Ilma oli tuulisen kolea mutta poutainen. Onneksi oltiin isännän kanssa laitettu lämmintä rynttyä päälle. Typyllä riitti haisteltavaa rantaviivalla ja Hippu juoksi pää viidentenä jalkana ympäri saarta mm. kahden biigleherran kanssa. Kolmen viikon koirapuistotauko Typsykän juoksun takia näkyi Hilpertissä. Vauhti oli melkoista!

Hajuja...

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös pyykkäämistä. Hippu ei valitettavasti ole vielä täysin sisäsiisti ja Typsyn juoksu lisäsi pyykkikuormaa. Mutta emme ota tuosta sisäsiisteydestä mitään stressiä. Typyllä kesti melkoisen pitkään sisäsiisteyden saavuttaminen vaikka Pimu taas oppi siistiksi helposti sekä kohtuullisen nopeasti. Huussilaatikot on jo reilu kuukausi sitten vähennetty yhteen ja kiitettävästi Hippi laatikolla vierailee. Vahinkoja silti sattuu ja kärsivällisesti kuskaamme mattokasoja pesutupaan ja Hippua takapihalle. 

ja hajuja.


6 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar23. marraskuuta 2015 klo 19.45

  Kyllä Hippulainenkin oppii sisäsiistiksi kunhan kerkiää. Energinen nuori koira on niin täynnä virtaa ja uteliaisuutta maailmaa kohtaan ettei aina malta muistaa ihmisten omituisia vaatimuksia ulkovessassa käymisestä ;) On ne teidän tytöt tosi suloisia molemmat. Párekilta tuplapusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja isot pusuterkut takaisin Párekille meidän kaksikolta.

   Aikaa näyttää vievän tuo Hipun sisäsiisteys. Myönnän, että enemmän oltaisiin voitu itse nähdä vaivaa sen homman eteen. Olen kuullut koirista, jotka ovat jo 8 viikkoisina sisäsiistejä... Mutta kyllä Hipsukka oppii, ihan varmasti! Ollaan me kaksi aikaisempaakin koiraa saatu oppimaan siisteiksi.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. On se vuan mukava vappaana juosta. Hippuhhii suanna uusija kaverija. Ja erjlaeset hajuthan on parasta:)
  Minnäe kuulema olin hijas oppimmaan tuota sisäsiisteyttä. Lirimattoja pestiin kuulema usseeseen otteeseen. En kyllä muista,enkä kyllä tunnusta :)
  Mukavata viikojjatkoo koko teejjän sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo koirapuistot on kivoja, koska siellä Hippu saa juosta ja tapaa uusia tuttavuuksia. On tärkeää, että etenkin täällä kaupungissa osaa edes jotenkin suhtautua erilaisiin koiriin koska täällä kävelee vastaan joka päivä jos jonkinlaista karvakuonoa.

   Ihanalle Iivarille paljon terkkuja Typsyltä ja Hippulaiselta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Hei!
  Momon (Hipun veli siis) omistaja täällä.
  Hauska lukea blogiasi. Ja pakko myöntää että oli helpottava lukea ettei Hippukaan ole täysin sisäsiisti, koska Momo lirauttelee myös edelleen, vaikka kaikki aiemmat koiramme ovat olleet 8kk ikäisinä jo sisäsiiistejä.
  Momo on myös melkoinen energiapakkaus. Blogistasi että pääkaupunkiseudulla. Me asustelemme Espoossa, joten vastaa vaikka tähän jos Hippu haluaisi joskus tavata veljeään, niin voin antaa sähköpostiosoitteeni tai puhelinnumeroni teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys! Tämäpä oli hauska yllätys, että löysitte meidän blogin ja sitä kautta Momon siskon. Meille voi laittaa sähköpostia (sitä luen siis minä, Hipun emäntä): pimubeagle (at)gmail.com.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.