torstai 19. marraskuuta 2015

Meiltä kysyttiin ja toki sitten vastattiin

Saimme haasteen Aatulta sekä Sylviltä. Kiitos niistä! Olen nyt niin tylsä ja ikävä ihminen, että en haasta ketään mukaan. Ihan senkin vuoksi, että iso osa plokikamuistamme on haasteen jo jotakin muuta kautta saanut. Mutta tässä alla Aatun meille heittämät kysymykset ja vastaukset niihin.

1. Missä teidän perheenne koirat nukkuvat yönsä?
Pääsääntöisesti omissa sängyissään tai sohvalla. Mökillä nukutaan yhdessä ja samassa pedissä koko poppoo. Joskus myös kotona isokorvat pääsevät meidän kaksijalkaisten viereen.

2. Mistä leluista teidän perheenne koirat tykkäävät eniten?
Hipsukalla on pari lempilelua; pehmo-biigeli sekä pehmo-mustekala. Typsy tykkää tennispalloista.

3. Mitä teidän perheenne koirat harrastavat?
Typy on LU-KU-KOI-RA. Hippu harrastaa Parkouria, sekä sisällä että ulkona. Lisäksi meidän perheen yhteinen ja rakkain harrastus on mökkeily Kangasniemellä.

4.  Miten teidän perheenne koirat ovat saaneet kutsumanimensä?
Aika helposti nimet tuli keksittyä. Olin päättänyt jo paljon ennen Typsykän tuloa, että jos meille tulee toinen koira, tulee Pimun kaverista Typy. Hippusen nimestä pidettiin isännän kanssa äänestys, loppusuoralla oli kolme nimivaihtoehtoa. Hippu-vaihtoehdon keksi isäntä ja se sitten saikin meiltä molemmilta äänet.

5. Onko teidän laumanne pomo koira vai ihminen? Kuka?
Ollaan sen verran tasavertainen perhe, ettei meillä kukaan pomoile. Mutta toki arvojärjestyksessä koirat tulevat vasta ihmisten jälkeen ja sekös karvakuonoja harmittaa... Isäntää tytöt tottelevat paremmin.

6. Mikä on teidän perheenne koirien lempiruoka?
Molemmat rakastavat maksalaatikkoa, hampurilaisia, grillimakkaraa, paistettuja muikkuja, nakkeja ja maksamakkaraa. Näitä toki niille aika harvoin annetaan. Vain spesiaalihetkinä.

7. Mitä tekisit mieluiten huomenna?
Olisin saunomassa Puulan rannalla.

8.  Miten teidän perheenne koirat matkustavat?
Matkamme taittuvat jalkapelillä, Renaultilla, bussilla, junalla ja taksilla. Tilanteesta ja matkan tarkoituksesta riippuen. Autossa aina omissa turvavöissään. 

9. Kiinnostaako kaverikoiratoiminta?
Tällä hetkellä laitamme Typsykän kanssa paukut lukukoirahommaan. Ja onhan Typy ja Hippu epävirallisia kaverikoiria useammallekin kaksijalkaiselle.

10. Tykkäävätkö perheenne koirat lumesta?
Typy tykkää kovasti. Hipusta ei vielä tiedä... ensilunta siis odotellen!

11. Milloin teille tulee uusi koira?
Nyt on oikein hyvä näin.
4 kommenttia:

 1. Kiitän vastauksista! Ihan kuin tuntisi vieläkin paremmin teidän laumanne :)
  Tämä haaste on tosiaankin kiertänyt jo ainakin pari vuotta aktiivisesti, joten minunkin oli vaikea löytää haastettavia, enkä keksinytkään 11 sellaista, jotka eivät olisi hiljan vastanneet.

  VastaaPoista
 2. Tuas suatiin lukkee uusija asijoeta. Huasteet on mukavija.Toevotaan teelle lunta että suapi Hippuhhii sen enslumen nähä :) Teelle näky olovan toenennii huaste, lukukoera Sylvin plokissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta täällä odotellaan ja pikkupakkasta. Olen lopen kyllästynyt vesisateeseen ja harmaaseen ilmaan. Kamalan pimeääkin...

   Kävin katsomassa Sylvinkin heittämän haasteen, kiitos kun vinkkasit.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.