lauantai 5. joulukuuta 2015

Ja tapahtui joulukuun ensimmäisinä päivinä...

Kuluneella viikolla kävimme Typsyn kanssa lukukoirailemassa syksyn viimeistä kertaa. Nyt meidän isokorvainen kuuntelija jää joululomalle ja kirjastolle astellaan seuraavan kerran taas tammikuussa. Takana on hieno syksy; kivoja lukijoita, hauskoja kirjoja ja median loisteessa paistattelua. Toivottavasti olemme kunnialla edustaneet lukukoirayhteisöä ja antaneet mukavia muistoja kirjastossa vierailleille.


Torstaina Hippulainen oli pistänyt hulinaksi ja löytänyt keittiön laatikosta aarteita; lautasliinoja, foliorullia, talouskelmua ja pakastepusseja. Siivo oli aikamoisen kamala sillä Hipsu oli raahannut laatikosta kamaa pitkin huushollia. Isännällä oli mennyt tovi jos toinenkin sotkua siivoillessa. Lisäksi Hippuli oli löytänyt naapurilaatikosta pussillisen luita. Arvatkaapa, oliko luupussissa mitään päivän jäljiltä jäljellä. Tytöt olivat todennäköisesti yhdessä tuumin pistäneet poskeensa noin kymmenen kevytrullaa. Kaiken kaaoksen keskellä muistelimme myös Pimua, joka olisi täyttänyt 17 vuotta. Miten minulla onkin sinua edelleen niin ikävä, rakas Pimpulamme.


Koska biiglejen ruokahalu on loputon, odottivat Typsykkä ja Hippa perjantaina lähtöherkkuja, kun teimme isännän kanssa töihin lähtöä. Tuskin olivat ne torstaina kähvelletyt luut ehtineet sulaa mahalaukuissa, kun piti jo saada uusia makupaloja.


Tänään vietämme jo perinteeksi muodostunutta pikkujoulujuhlaa hyvien ystävien kera. Aikoinaan juhlimme pikkujoulun ohella Pimun synttäripäivää. Nyt olen jättänyt täytekakun pitopöydästämme pois mutta nautimme muista tarjottavista iloisessa ja mukavassa seurassa. Nämä meidän jamboreet tuovat kivaa piristystä tähän harmauteen ja pimeyteen. Uskon, että meille tulee taas kerran hauska ilta. Tämäniltaiset kekkerit ovat Hipsukan sen elämän ensimmäiset pikkujoulukemut, joten saapa nähdä miten pikkuneiti käyttäytyy. Vahtihommiksi taitaa taas mennä meillä kaksijalkaisilla...

Huomenna on koko Suomen lupa juhlia! Kaikille lukijoillemme sekä blogikavereille kotijoukkoineen

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

toivottaa Typy, Hippu, emäntä ja isäntä


10 kommenttia:

 1. Hih,Hulina-Hippu :) No ee varmaa oo naarattanna isäntätä ku on jälet nähnnä. Vuan semmosijahan ne lapset kuulema on:) Siinä sittä kyllä vanahempi ja viisaampihhii voepi vähä villiytyvä matkassa.Onneks ee kuitenkaa tullunna mittää mahavaevoja niistä luista.
  Ilosta ja mukavata iltoo teelle ja hyvvee Itsenäesyyspäevee kansa! Ja juhlii se Pimuhhii teejjän kansa...muistoessa ja sielä missee nyt on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä mahat eivät reistanneet vaikka tytöt olivat aika monta luuta mättäneet napaansa. Hippu on aikamoinen siskokulta, keksii kaikenlaista pikku hommaa.

   Juhlat ja Itsenäisyyspäivä menivät mukavissa merkeissä. Pimu oli toki muistoissamme mukana, on aina.

   Leppoisaa alkaneen viikon jatkoa toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

  Mut kyl oot Hippu viksu, kertakaikkiaan etevä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippalainen on todellinen veijari... Miltei joka päivä se keksii jotakin uutta tempausta. Pystyvä likka siis!

   Mukavaa viikkoa teille ja muiskuterkut meidän riiviöltä ja uimamaisterilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Párek ja Palvelijatar6. joulukuuta 2015 klo 13.08

  Hippu päätti aloittaa juhlinnan ajoissa ;) Ja Typsykkä tietenkin ihan velvollisuuden tunnosta osallistui. Ihan ymmärrettävää. Terveet tytöt osaavat keksiä viihdykkeitä itselleen.
  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti Typy ihan rakkaudesta kaveriansa kohtaan osallistui luunsyöntitalkoisiin. Ettei Hippu halkaisisi itseään. Sen voi todeta, että biiglet ovat ahmatteja jo syntyessään.

   Kivaa alkaneen viikon jatkoa teille ja reippaita lenkkejä! Toivotaan poutasäitä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Mukavaa joululomaa kollegalle, ensi vuonna sitten taas innolla töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy kiittää ja toivottaa kollegalle mukavaa ja leppoisaa joulun odotusta! Ensi vuonna hommat taas jatkuvat.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Olipas Hippu laittanut kodin uuteen uskoon. Näppärä tyttö, kun osasi avata laatikon. Meillä ei Eka ole vielä koskaan keksinyt tuollaista.
  Toivottavasti pikkujoulunne sujui hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimu ei ollut ollenkaan noin kekseliäs kuin Hippu. Eikä Typykään ole ollut. Niille riitti vain tehdä ihan tavallista tuhoa; järsiä jalkalistoja, repiä tyynyjä, hajottaa tuolin jalkoja. Hippu taas kehittelee vaativampia tehtäviä mm. tuolla laatikkojen avaamisella. Huh...

   Meillä oli mukavat juhlat ja ruokailun ajaksi laitoimme isokorvat suosiolla makuuhuoneeseen portin taakse. Mutta kyllä ne osansa herkuista saivat. Ekalle paljon terkkuja, mukavaa viikon jatkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.