maanantai 28. joulukuuta 2015

Pystyssä pysyy

Tapanina saatiin tänne eteläänkin pikkuisen lunta. Pakkastakin on siitä saakka ollut muutama aste ja sehän on mukavaa. Vihdoinkin on kuivaa ja ainainen koirien suihkuttelu ja pesu ovat toistaiseksi pois päiväjärjestyksestä.

Joulumme oli leppoisaa ja rentoa yhdessäoloa. Käytiin kyläilemässä moikaten äitiäni miehensä kera. Meille taas saapasteli kylään Esco ja Risu, tuo mainio herrakaksikko, josta erityisesti Escon kanssa Hipulla riitti menoa ja meininkiä. Hipille emme löytäneet ruokakuppitelinettä mutta aattoiltana lahjapaketeista paljastui leluja ja herkkuja. Typsy sai heijastimia ja tietysti myös herkkuja. Kinkkua ja muita joulupöydän antimia sulateltiin pitkillä lenkeillä. Eilen piipahdimme myös Rajasaaressa. Hipulla oli niin kova vauhti päällä, että se ei olisi milllään halunnut lähteä saarelta pois. Piti ihan töitä tehdä, että saatiin vauhtihirmu remmiin kiinni ja kotimatkalle.

Joulun aikaa ihanaa; vieressä paras kamu ja  isäntä rapsuttaa. 

Loppuvuoden teen vähän töitä mutta lomailen myös. Isäntä pitää huolta, että joulukuusi pysyy kotona pystyssä. Ja erinomaisesti se on tähän saakka pysynytkin. Hipsukka raastoi puun alla olleen maton ja pissiä lirautteli siihen. Matto meni roskikseen. Itse kuusipuuta se on maistellut muutamien oksien päistä mutta kaikki koristeet ovat vielä tallessa. Olen kyllä ihmeissäni siitä, ettei Hippua tuon enempää ole joulukuusi kiinnostanut. Saamme ehkä sittenkin ihailla tuota kaunista koristetta loppiaiseen saakka.
8 kommenttia:

 1. Hippu on ylittänny teijän odotukset, mut me oltiin ihan satavarmoja, ettei Hippu tee mitään outoja kuvioita jouluna, meinaan tommosta matolle lirimistä ei lasketa mukaan. Muiskusii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hävettää, ettei minulla ollut isompaa luottoa Hippuseen. Fiksu likkahan se on, joten miksi se kuusen kaataisi. Pissiliruja ei lasketa, se on juurikin niin. Muiskauksia myös teille meidän kaksikolta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Hippu on varmasti Typyä seuratessaan huomannut, ettei kuusesta tarvitse ihmeemmin välittää ja siksi antaa olla sen rauhassa. Eikös se koirillakin ole tuo kaverin opetus sitä parasta? Toivottavasti kuusenne saa olla loppiaiseen. Sinne yritämme omammekin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Hippu tosiaan katselee Typystä mallia monessakin asiassa. Ja kun Typsykkää ei kuusi kiinnosta, taisi Hippa todeta, että antaa puun olla rauhassa. Onhan noita risuja metsät täynnä...

   Ekalle muiskuterkkuja meidän tytöiltä ja mukavia vuoden 2015 viimeisiä päiviä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Hippu on viksu. Niinku on Typyhhii.Ne tietää ettee sua kuusta kuatoo, lirraatuksija ee lasketa. Semmosija nyt voep sattuva kelletahhaan :)Kuvassa näkkyy olovan kaks onnellista koeratyttöö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hippuli ei valitettavasti ole vielä 100 % sisäsiisti. Joten kuusenalusmatolle tehdyt liraukset ei ollut kovinkaan erikoinen temppu. Kuten ei lirutukset muillekaan matoille, jonka vuoksi meille ei niitä edelleenkään lattioilla juuri ole.

   Minusta tuntuu, että isännän kainalossa ja sylissä on Typyn ja Hipun mielestä maailman onnellisinta olla. Ja sehän on ihan parasta!

   Suukkosia sinulle ihanalle Iivarille meidän tyttösiltä! Ja leppoisia kuluvan vuoden viimeisiä päiviä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Hippu teki kuusen matolle sen, mikä kuuluukin tehdä oudolle ja uudelle jutulle ;) Fiksu tyttö.
  Aurinkoista viikkoa teille kaikille ja isokorville muiskut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoja ja uusia juttuja pitää toki maistella ja haistella. Tarpeen vaatiessa myös merkata, kuten kävi sille jo roskiin menneelle matolle. Yritin kyllä pestä sen mutta säkkikankaasta tehty, pintavärjätty matto ei oikein sietänyt pesemistä...

   Mukavia lenkkejä teille, nautitaan tästä kuivasta ja aurinkoisesta säästä! Isot muiskaukset Typsyltä ja Hippalaiselta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.