keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Uuden vuoden alkupamausta odotellen

Anoppini usein toteaa, että aika kiitää eteenpäin kuin siivillä. Niin se on. Taas mennä haipahti syksy ja ylipäätään koko vuosi ... Olen myös siitä anoppini kanssa samaa mieltä, että kun ikävuosia karttuu lisää, aika tuntuu kulkevan kiireemmin.

Vastaanotamme tulevan vuoden odottavaisin ja iloisin mielin. Typsykkä jatkaa lukukoiran hommia ja kaitsee Hippua. Hippalainen kasvaa ja oppii uutta. Kaverien suhde varmasti lujittuu edelleen ja haikailemme kaikki jo kevättä ja pääsyä Puulan rannoille. Mökistä tulee meidän poppoolle vuosi vuodelta yhä tärkeämpi tukikohta.

Huomenna jatkamme erinomaiseksi todettua perinnettä ja kilistelemme kuohumaljoja meillä kotona yhdessä sukulaisten kanssa. Isännän tädit miehineen sekä anoppini ja appiukkoni ovat saapuneet jo useana vuodenvaihteena juhlistamaan kanssamme uuden vuoden saapumista. Odotamme myös isääni vaimonsa kera liittyvän joukkoon iloiseen ellei räkätauti ole kaatanut heitä totaalisesti petiin. Illan ohjelmassa on pirskahtelevien juomien lisäksi ruokaa, leppoisaa seurustelua, tinanvalantaa ja rakettien ihastelua. Mitähän Hilpuri tykkää ilotulitteiden paukkeesta ja pamauksista... Typyhän viis veisaa paukuista ja sama koski meidän poismennyttä Pimua. Kaiketi tuota pamauskestävyyttä on jo ihan metsästyskoiran luonteessa.

Tänään menemme Hipun kanssa morjestamaan sen veljeä. Sillä, miten sisarusten polut kohtasivat, on tällä blogilla valtavan iso merkitys. Kuinka tapaaminen sujui ja mitä roolia Pieni Suuri Beagle kyläilykutsun suhteen näytteli? Näistä kerron ensi vuonna!

6 kommenttia:

 1. Mukavija juhlija teelle sinne! :)Tuskimpa Hippuli pahemmin pelekee niitä paakutteluja ku ee Typykkää välitä.Ilosta vieraeluva veljmiehen luokse! Muistaakohan ne vielä toesesa...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meille tulee varmasti mukava ilta. Ja isokorvat ovat onnensa kukkuloilla, kun tapaavat tätä porukkaa taas pitkästä aikaa (pois lukien anoppini ja appiukkoni, joita tavataan useammin).

   Odotan innolla Hipun ja veljen kohtaamista. Onkohan ne samankaltaisia, samannäköisiä... jännittävää.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Oikein hauskaa vuoden vaihdetta teille! Meillä mennään tutulla kaavalla ihan omassa porukassa. Siitä asti kun Eka on perheessämme ollut, on minun iltaohjelmani hyvin ulkoiluvoittoinen. Ensimmäisistä pamahduksista eteenpäin, pitää meidän juosta ulkona katselemassa missä tapahtuu. Ekan mielestä tulossa on siis ihan loistoilta jos vanhat merkit paikkansa pitävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teille myös iloista vuoden vaihdetta ja Ekalle mielenkiintoisia tutkimusretkiä yön hämärässä. Me tyydymme katselmaan valo- ja väriloistetta sisältä käsin vaikka ainakin Typyn kanssa voisi lähteä myös ulkoilemaan. Toivottavasti Hippu ei pelkää paukkuja.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Olipahan hauska tavata ihanainen Hippu-sisko! Leikit sujuivat vauhdikkaasti. Hauskaa uutta vuotta!
  Momo-veli ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli molemminpuolista ja oli mukava tavata ihana nuori herra Momo.

   Kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuodelle toivottaa Hippu-sisko ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.