keskiviikko 2. joulukuuta 2015

George

Isännän tullessa maanantaina töistä kotiin, toi hän tullessaan vieraan. Kyseinen herra oli nimeltään George. Se oli lyhyen läntä ja muodoiltaan pullean pyöreä. Mutta eihän se miestä pahenna ja Georgen tapauksessa odotukset sen vierailun suhteen täyttyivät kirkkaasti.

Typy ja Hippu kummastelivat Georgen kovaa ääntä ja meteliä. Sekin oli omituista, että herra sylki vettä! Kaiken huipuksi se imi sen takaisin itseensä. Outo kaveri! Isokorvat päätyivätkin makoilemaan meidän sängylle ja tarkkailivat sieltä, mitä vieraamme kanssa touhuttiin.
Tiistaina George lähti takaisin omaan kotiinsa odottelemaan noutoa seuraavaan kyläpaikkaan. Koska kaveri jätti meille kostean märät nojatuolit ja sohvan, saivat Typsykkä ja Hippalainen nukkua yön vieressämme. Emme halunneet, että tytöt sotkevat juuri pestyt huonekalut. Luulen, että kun biigelit hoksasivat, minkälaisen etuuden Georgen vierailu niille antoi, toivottavat Typy ja Hippu herran toistekin lämpimästi tervetulleeksi.

7 kommenttia:

 1. Kyllä suapi tuommonen Keorke tulla tännehhii:) Hyvällä syyllä piäsöö äetin pettiin muate. Eekö tytöt yhtää ies vieraalle haakkuneet? En tuota oes taenna tohtija lähestyvä minäkkää. Ku kerta veen kansa vielä puljas.Vuan jos oes kuiva vehe ni kyyvvit antasin :) Metka vehe on ollunna tuo. Äet käski kysyvä että lähtöökö sillä koerankarvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin erikoista, että Typy ja Hippu eivät haukkuneet tuota masiinaa. Hippu kyllä yritti järsiä sen johtoa...

   Pesuri putsasti aika tehokkaasti meidän valkoisen sohvan. Sohvassa oli Pimun viimeisen vuoden ajalta etikalla putsattuja pissikohtia, joista oli jäänyt rumia keltaisia rajoja ja läikkiä. Muutakin sotkua sohvassa oli vaikka siinä on aina peitto päällä. Karvat lähtivät myös vaikka niitä ei sen peiton ansiosta paljoa ollutkaan. Ihan hyvä laite siis. Maitokahvin väriset nojatuolit saatiin myös kirkkaimmiksi. Ihan kaikki jämerät tahrat eivät täysin lähteneet tuoleista eikä sohvasta. Mutta ovat nyt paljon siistimmät kuin ennen pesua.

   Mukavaa loppuviikkoa teille toivotellaan täältä Typyn ja Hipun kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Eikö isokorvat yhtään haukkuneet Georgelle? Minä kyllä olisin tehnyt selväksi isoin aakkosin, että meillä ei ykskään george mellasta ilman minun hyväksyntääni. Palvelijatar sanoo, että jos meille tulisikin Georgina, heiluttaisin häntää ja lipaisisin kyljestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toki pitää tuollaiset Geoget laittaa ojennukseen... meillä oltiin aika hiljaista tyttöä, jota ihmettelinkin kovasti. Typy pakeni melua makuuhuoneeseen ja Hippu halusi järsiä laitteen johtoa ja letkua. En antanut tehdä sitä.

   Terkkuja kovasti meidän tytöiltä sinulle ihana Párek!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Tervetuloo George meillekin, jos siitä seuraa nukkumiset ihmisten sängyssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy ja Hippu olivat onnesta soikeina, kun saivat nukkua meidän vieressä. Minulla oli selkä jumissa ja jalat krampissa, kun heräsin tiistai-aamuna...

   Mukavaa viikon jatkoa teille ja terkkuja isokorvilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Uskon kyllä tuohon ajatukseesi, että koirat toivottavat Georgen tervetulleeksi uudelleen, jos silloin pääsee sänkyyn nukkumaan. Meillähän Eka ei ensin saanut tulla sänkyyn, mutta nykyisin se nukkuu vieressämme ainakin osan yötä. Kaveri on sellainen yökuhkija, että vaihtaa paikkaa aina tilaisuuden tulleen.

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.